Barca sætter dato for Marc Bernals operation: Her sker det

Nyheder
mandag, 02 september 2024 kl. 19:19
marc bernal skadet
FC Barcelona har sat en dato for, hvornår Marc Bernal skal under kniven efter den alvorlige knæskade, han har pådraget sig.
Efter den hjerteskærende nyhed om Marc Bernals sæsonafsluttende knæskade tager Barcelona de nødvendige skridt for at sikre, at den 17-årige midtbanespiller får den bedste hjælp til at komme tilbage i aktion.
Første skridt er en operation, og datoen er nu fastsat. Ifølge Mundo Deportivo vil Bernal blive opereret onsdag den 4. september i Barcelona, medmindre der sker ændringer i sidste øjeblik, hvis betændelsen ikke er forsvundet inden da.
Bernal har gået med krykker siden sidste uge og blev set på tribunen under Barcas sejr over Real Valladolid i weekenden. Selv efter den alvorlige skade, dukkede han derfor op for at støtte og bakke op om sine holdkammerater.
Den unge spiller vil blive opereret af samme læge, der udførte operationen på Bernals holdkammerat Gavi, som fik nøjagtig den samme skade under en kamp for det spanske landshold for 10 måneder siden.
Det samme gør sig gældende for Barca Femeni-stjernen Alexia Putellas, som også rev sit korsbånd over for to år siden. Derfor er der tale om en læge, der har stor erfaring med at udføre den konkrete operation.
Forudsat at operationen lykkes, vil Bernal begynde den lange og smertefulde vej tilbage til banen, som forventes at tage 9 til 12 måneder. Hvis der ikke opstår komplikationer, forventes han at være klar til starten af næste sæson.
Det er naturligvis et hårdt slag for Barca, da Bernal har vist sig at være et stort talent. Ligeledes har Hansi Flick været i stand til at få det bedste ud af den 17-årige spiller.
At han er ude hele denne sæson, er dog ikke kun et stort slag for klubben. Det er det også for Bernal selv, der stod overfor sit helt store gennembrud i denne sæson.