De Jong presser Barca: Har ignoreret klubben i månedsvis

Nyheder
mandag, 09 september 2024 kl. 14:38
frenkie de jong 1
Der har længe været tvivl om Frenkie de Jongs fremtid i FC Barcelona. Nu viser det sig, at han har ignoreret den spanske klub i månedsvis.
Ifølge en nylig rapport fra Mundo Deportivo er Barcelonas forsøg på at forlænge Frenkie de Jongs kontrakt gået i stå.
Rapporten nævner, at han har haft et tilbud om forlængelse på bordet siden november 2023, men midtbanespilleren har endnu ikke svaret.
Hans nuværende kontrakt udløber i juni 2026, og den manglende kommunikation fra De Jong har efterladt Barcelonas ledelse i forvirring.
Usikkerheden omkring De Jongs fremtid skaber bekymring for klubben. Som udløbsdatoen nærmer sig, bliver Barcelona mere og mere nervøse for, at han overvejer at forlade klubben på en fri transfer.
Midtbanespilleren er en nøglefigur på holdet - både på grund af hans betydning på banen og hans rolle som en del af gruppen af kaptajner.
Selvom han er vigtig, er der ingen klarhed om hans fremtidsplaner, hvilket komplicerer klubbens evne til at planlægge for de kommende sæsoner.
Barcelona har gjort en konsekvent indsats for at sikre De Jong underskrift på en ny kontrakt. Dog lægger hans manglende svar yderligere pres på klubben, da de kan være nødt til at overveje alternative strategier.
Hvis situationen fortsætter uden en løsning, forbereder Barcelona sig på at tage yderligere skridt. Hvis De Jong stadig ikke har accepteret en ny aftale forud for sommeren 2025, vil klubben sandsynligvis sætte ham til salg.
Samtidig vil Barcelona aktivt lede efter en passende erstatning, hvor Joshua Kimmich er blevet udset som en potentiel kandidat til rollen.
Sammenfattende har Barcas forsøg på at forlænge De Jongs kontrakt indtil videre været uden held, og den vedvarende usikkerhed presser klubben til at se efter alternativer.
Da hans nuværende aftale, der løber til 2026, er situationen anspændt. Netop derfor forbereder klubben sig på mulige ændringer i den nærmeste fremtid.