Dani Olmo er vendt tilbage til Barcelona med knæskade

Nyheder
mandag, 09 september 2024 kl. 10:35
dani olmo skadet
Dani Olmo var nødt til at sidde ude i Nations League-kampen mod Schweiz. Han er i stedet vendt tidligt tilbage til Barcelona på grund af en mindre knæskade.
26-årige Olmo blev udskiftet i det 82. minut af Spaniens målløse kamp mod Serbien i Belgrade torsdag aften.
Kilder forsikrer, at skaden ikke er alvorlig, men det blev besluttet, at han skulle sidde over mod Schweiz og vende tilbage til sin klub. Det skriver ESPN.
Barca, der har vundet alle fire La Liga-kampe indtil videre, vender tilbage til banen mod Girona næste søndag. Træner Hansi Flick håber at have Olmo til rådighed.
Olmo blev hentet til Barca denne sommer fra RB Leipzig for 410 millioner kroner, men missede de første to kampe på grund af problemer med at registrere ham hos La Liga.
Han blev til sidst registreret og debuterede i 2-1-sejren mod Rayo Vallecano, hvor han scorede det vindende mål. Han scorede igen i 7-0-sejren over Real Valladolid før landskampspausen.
Barca er hårdt ramt på midtbanen, hvor Olmo er blevet brugt af Flick, eftersom Gavi, Frenkie de Jong og Marc Bernal alle er ude med skader. Oriol Romeu og Ilkay Gündogan forlod begge klubben i transfervinduet.
De Jong kan vende tilbage om et par uger, mens Gavi er i de sidste faser af sin genoptræning efter en korsbåndsskade, der har holdt ham ude i næsten et år. Bernal forventes at misse resten af sæsonen.
Flick står også overfor skadesproblemer i forsvaret, da midterforsvarerne Ronald Araujo og Andreas Christensen er ude i nærmeste fremtid. Potentielt kan de begge vise sig at være ude resten af året.
Yderligere fremme forventes Ansu Fati at være tilgængelig efter landskampspausen og vil tilføje yderligere dybde i angrebet efter at være vendt tilbage fra et lejeophold hos Premier League-klubben Brighton.