Dani Olmo og 3 andre Barca-stjerner fortsat ikke registreret

Nyheder
onsdag, 14 august 2024 kl. 20:53
dani olmo joan gamper
Nyindkøbte Dani Olmo og tre andre FC Barcelona-spillere er endnu ikke blevet registreret hos La Liga.
FC Barcelona tager hul på deres første sæson under træner Hansi Flick om få dage. Deres første kamp bliver en udekamp mod Valencia, hvor det er vigtigt med en sejr for at få en god start på sæsonen.
Selvom der kun er få dage til, at det hele løber af stablen, har Barcelona fortsat store problemer. Først og fremmest har de slet ikke haft den succes på transfermarkedet, som de havde håbet på.
Den catalanske klub har været sat i forbindelse med en lang række spillere denne sommer. Hidtil er det dog kun Dani Olmo, som de rent faktisk har formået at hente til Camp Nou.
Flere spillere er ikke registreret
Det var naturligvis en positiv nyhed for Barcelona, at de var i stand til at blive enige med RB Leipzig om en aftale for Olmo. Men Flick har endnu ikke mulighed for at bruge ham til kampen mod Valencia.
Årsagen til dette er, at den spanske stjerne er en af de Barcelona-spillere, der endnu ikke er registreret hos La Liga. Som følge af dette, er det ikke muligt for den tyske træner at inkludere dem i truppen.
Listen inkluderer også Inigo Martinez, Pablo Torre og Pau Victor. Især sidstnævnte har gjort det godt i USA, hvorfor det vil være af høj prioritet for Flick at have ham med i truppen i La Liga.
Arbejder på at løse det
Ledelsen i den catalanske klub er sikre på, at de kan færdiggøre registreringen af disse spillere inden sæsonen begynder. Det kræver dog, at de først er i stand til at vende tilbage til 1:1-reglen.
Med hensyn til spillere som Marc Casado og Marc Bernal forventes de at forblive reservespillere, selvom de deltager i førsteholdets aktiviteter i den kommende sæson.