Barcelona-talent får gigantisk frikøbsklausul i ny kontrakt

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 17:10
marc bernal kontrakt
Det unge talent står til at få en ny kontrakt i FC Barcelona, hvor han også vil blive udstyret med en gigantisk frikøbsklausul.
FC Barcelona-talentet Marc Bernal er klar til at forlænge sin kontrakt med klubben, og denne forlængelse vil inkludere en bemærkelsesværdig frikøbsklausul på intet mindre end 500 millioner euro. Det svarer til cirka 3,7 milliarder kroner.
Ifølge nylige rapporter fra Jijantes forventes Bernals nye kontrakt at blive færdiggjort inden udgangen af denne uge og vil løbe indtil 2026. Når han fylder 18 år den 26. maj 2025, vil kontrakten automatisk blive forlænget med yderligere tre år.
Det skal bemærkes, at klubben har arbejdet målrettet på denne kontraktforlængelse i et stykke tid. Faktisk har Barcelona ført samtaler med Bernal for at forbedre vilkårene i hans nuværende kontrakt, da de vil være sikker på, at han føler sig værdsat i den spanske klub.
På grund af hans store potentiale og betydning for holdet, har klubben til hensigt at belønne hans bidrag. En officiel meddelelse om denne forlængelse forventes at blive offentliggjort inden længe, hvilket også indikerer, at begge parter er ivrige efter at komme videre.
Det er værd at bemærke, at Bernal allerede underskrev en kontraktforlængelse tidligere denne sommer, der var sat til at vare indtil 2026 med mulighed for tre yderligere år. Denne forlængelse var i overensstemmelse med UEFA's regler vedrørende mindreårige spillere.
Barcelona følte dog, at det var vigtigt at gøre en yderligere gestus for at vise deres tillid til Bernals evner og fremtid med holdet.
For tiden gennemgår Bernal en udfordrende periode på grund af en uheldig skade. Han pådrog sig en korsbåndsskade tidligere på sæsonen, hvilket har betydet, at han ikke kommer til at spille mere i denne sæson.
Dette tilbageslag er skuffende for både spilleren og klubben, da han har vist, at han har en lovende fremtid i den catalanske klub. På trods af denne skade er Barcelona stadig engageret i Bernals udvikling og ser ham som en vigtig del af deres hold i mange år fremover.
Klubbens tillid til ham understreges af den store frikøbsklausul i hans kommende kontrakt, da de vil gøre alt for at holde fast i ham. Det er især vigtigt, da der allerede nu har været interesse fra en række andre klubber i Europa.

Lige nu

Mest læste