Barcelona-stjerne ikke indkaldt til lægetjek med resten af Hansi Flicks trup

Nyheder
onsdag, 10 juli 2024 kl. 17:19
hansi flick 6
Han er ikke blevet indkaldt til et lægetjek forud for sæsonopstarten, hvilket er et klart tegn på, at han ikke er en del af Hansi Flicks planer.
Hansi Flick har taget over som træner i Barcelona, og gør sig klar til at indlede sin første sæson i spidsen for klubben. Inden da får han en mulighed for at se en række spillere an i sæsonopstarten.
Den tyske træner er ivrig efter at komme i gang, hvorfor han tager hul på sin sæsonopstart i denne uge. Af denne grund er flere spillere blevet indkaldt til et lægetjek forud for sæsonopstarten, men ikke alle har fået en indkaldelse.
Ifølge AS har Flick valgt at undlade at sende en indkaldelse til Sergi Roberto. Den spanske midtbanespillers situation i den catalanske klub er meget usikker, da han faktisk står uden kontrakt, eftersom hans seneste kontrakt med klubben udløber i slutningen af sidste måned.
Der har været en del modstridende rapporter om Barcelonas planer for deres kaptajn, og det er uklart, om han vender tilbage til 2024/25-sæsonen. Der har nemlig været en lang række rygter om, at Barcelona ikke vil prioritere penge til at give ham en ny kontrakt.
Roberto håber på at få en ny kontrakt, men er klar over, at Barcelona ikke kan forpligte sig til en ny kontrakt, før de får et bedre overblik over deres økonomiske situation.
"Han er ikke blevet indkaldt til næste onsdag til at tage til Ciutat Esportiva for at gennemgå et lægetjek. Det betyder, at han heller ikke forventes til de første træningssessioner," lyder det fra AS.
Roberto har været kædet sammen med flere klubber på det seneste. Bliver han nødt til at sige farvel til Barcelona, ser det ikke ud til, at han vil få svært ved at finde en ny klub.