Barcelona og Real Madrid holder øje med Khvicha Kvaratskhelia

Nyheder
tirsdag, 18 juni 2024 kl. 18:24
khvicha kvaratskhelia
Der er rygter om, at Khvicha Kvaratskhelia ønsker at forlade Napoli denne sommer. Det har skabt interesse i både Real Madrid og Barcelona.
Khvicha Kvaratskhelia er åben for at forlade Napoli, hvis det rette tilbud kommer. Det har skabt interesse i både Real Madrid og Barcelona, da begge spanske klubber har et godt øje til den georgiske spiller.
Den 23-årige profil føler sig klar til at tage næste skridt i sin karriere, men han vil ikke træffe en endelig beslutning, før EM er ude af hovedet. Her kommer han naturligvis til at spille en stor rolle for Georgien, da han er en af deres helt store profiler.
Da Napoli ikke har sikret sig en plads i Champions League i næste sæson, er de åbne for at sælge Kvaratskhelia. Det bliver dog ikke billigt for de klubber, der ønsker at købe ham, da Serie A-klubben kræver op mod 600 millioner kroner for ham.
Generelt har der været en del uro i Napoli på det seneste, hvilket har skabt yderligere tvivl om Kvaratskhelias fremtid i klubben. For nylig blev det bekræftet, at Antonio Conte var blevet hentet ind som træner, hvilket er den fjerde trænerændring på 12 måneder.
Kvaratskhelias far og agent er kommet med en vigtig opdatering på sin søns fremtid. Her har han også givet klar besked om, at hans søn ønsker en ny udfordring.
"Jeg vil ikke have, at Khvicha bliver i Napoli. Han har arbejdet med fire forskellige trænere på et år. Det bekymrer mig meget - han bestemmer selv, men det er ubehageligt for mig," sagde han ifølge Football Espana.
Kvaratskhelia spillede en afgørende rolle i Napolis Serie A-titel i 2023, hvor han bidrog med 12 ligamål. I sidste sæson blev det til 11 mål, men her måtte Napoli nøjes med en 10.-plads i Serie A.
Hans nuværende kontrakt løber til 2027, hvorfor Napoli befinder sig i en god position i forhold til at forhandle om hans pris.