Barcelona har givet Ronald Araujo nyt ultimatum

Nyheder
torsdag, 12 september 2024 kl. 16:35
ronald araujo 4
Der har været mange rygter om Ronald Araujos fremtid på det seneste. Det har nu medført, at Barcelona har besluttet at give ham et ultimatum.
Ifølge Mundo Deportivo føler Barcelona sig tvunget til at sælge Ronald Araujo næste sommer, hvis han ikke forlænger sin kontrakt inden da. Klubben er nemlig bekymret for muligheden for, at han kan forlade dem på en fri transfer, hvis en aftale ikke indgås.
Araujos nuværende kontrakt løber indtil juni 2026, men på trods af tilbud er der ikke kommet signaler om, at han eller hans repræsentanter ønsker at skrive under på en ny kontrakt med klubben.
Hans agenter, Edmundo Kabchi og Edoardo Crnjar, mødtes med Barcelonas sportsdirektør Deco den 14. februar for at diskutere situationen. Mere end et halvt år senere, er der dog ikke gjort fremskridt.
Dette har skabt bekymring i klubben. Det skyldes især, at Araujo før Copa America havde sagt, at hans agenter ville indgå i forhandlinger med klubben om en forlængelse.
Barcelona-præsident Joan Laporta trådte personligt til i marts for at tale om situationen med Araujo og præsenterede klubbens tilbud direkte. Alligevel er kontrakten stadig ikke blevet underskrevet, hvilket efterlader klubben i usikkerhed.
Araujo er i øjeblikket ved at komme sig efter en operation efter en skade, som han pådrog sig i juli, og som vil holde ham væk fra banen indtil november. På trods af sit fravær er den uruguayanske midterforsvarer stadig en nøglefigur i Barcelonas omklædningsrum.
Klubbens ledelse bliver stadig mere urolig, da Araujos tavshed om de fremsatte tilbud skaber forvirring.
Med udløbet af hans kontrakt i sigte må Barcelona nøje overveje deres muligheder, herunder muligheden for at sælge ham næste år for at undgå at miste ham gratis.
Selvom der har været møder mellem Araujos agenter og klubben, herunder samtaler med Deco, er der ikke gjort fremskridt. Laporta, som er blevet informeret af tidligere Barcelona-spiller Luis Suarez om risikoen for at miste Araujo, har endda personligt forsøgt at presse på for en aftale.