Barcelona har allerede et alternativ til Nico Williams i klubben

Nyheder
lørdag, 03 august 2024 kl. 20:37
nico williams 2
Man kan argumentere for, hvorvidt det er nødvendigt at hente Nico Williams. FC Barcelona har nemlig allerede et alternativ til den spanske kantspiller i klubben.
FC Barcelona er denne sommer nødt til at tage højde for mange variabler, mens de arbejder på at hente nye spillere. De har desværre ikke ubegrænsede ressourcer og kan ikke bare købe, hvem de vil. De havde dog et specifikt mål for venstrefløjen, men interessen har indtil videre ikke resulteret i noget.
Nico Williams, der var en af de mest fremtrædende spillere for både Athletic Club og Spanien i sidste sæson, var deres primære transfermål. Barcelona havde udset sig ham til at komme til klubben denne sommer, men det ser ikke ud til at blive til noget.
Den 22-årige eksplosive kantspiller besidder alle de kvaliteter, som Barcelona havde brug for i en ny kantspiller, og han var deres store fokus i dette transfervindue. Desværre er handlen blevet sat på pausen, da Barcelona nu fokuserer på Dani Olmo i stedet.
Men det er ikke kun dårlige nyheder, at jagten på Nico Williams mislykkes. Den catalanske klub er heldig at have et af verdens mest succesfulde akademier, der leverer spillere, som Hansi Flick kan trække på i nødsituationer.
Denne gang har Barcelona fundet deres eget alternativ til Nico Williams i klubben. Ifølge SPORT er den 18-årige Dani Rodriguez løsningen, som den catalanske klub nu har rettet deres opmærksomhed mod, da købet af Williams efterhånden ser meget usandsynligt ud.
Rodriguez har også bånd til den baskiske region. Han blev hentet i Real Sociedad i 2020, hvilket var en vanskelig opgave, da det generelt er en stor udfordring at hente baskiske spillere. De er nemlig kendt for deres loyalitet over for det sted, der gav dem deres første chance.
Efter en fremragende sæson under Rafa Marquez sidste sæson opnåede Rodriguez også succes med Spanien ved U19 EM, hvor han hjalp sit land med at vinde hele turneringen. Som en af de mest fremtrædende spillere cementerede han også sin status som et af de mest spændende talenter.
Efter hans ferie kan han også få sin chance under Flick. Han er allerede værdsat og anerkendt for sine store kvaliteter, hvorfor han kan vise sig at være den ideelle spiller til at udfylde det hul, som Nico Williams oprindeligt var planlagt til at udfylde.