Barcelona afviser bud fra Spanien, Tyskland og Italien på 22-årig forsvarsprofil

Nyheder
lørdag, 03 august 2024 kl. 15:32
gerard martin
Det unge forsvarstalent har tiltrukket sig en del opmærksomhed, hvorfor FC Barcelona har været nødt til at afvise op til flere bud.
FC Barcelona har brug for at sælge ud af deres trup denne sommer, men det er ikke alle spillere, de er villige til at sælge. En række af de unge talenter bliver betragtet som næsten urørlige. Derfor vil det kræve et enormt bud at få Barcelona til at sælge dem.
En af de spillere, der har været stor interesse for på det europæiske marked, er den 22-årige venstreback Gerard Martin. Ifølge Mundo Deportivo har det ført til bud fra topklubber i Spanien, Tyskland og Italien. Barcelona har dog besluttet, at han ikke forlader klubben.
Den spanske avis nævner også, at klubben har stor tillid til Martin, der i øjeblikket er med førsteholdet i USA. De ser ham som en pålidelig reserve for Alejandro Balde i mange af førsteholdets kampe. Hans fremragende præstation mod Manchester City har yderligere overbevist trænerne om, at han skal blive.
Den unge forsvarer har generelt formået at imponere trænerstaben med sin fysiske styrke, defensive evner og udvikling i det offensive spil. Hans evne til at bidrage til spillet i begge ender af banen gør ham til en værdifuld ressource for Hansi Flick og co.
Desuden bad Flick straks om rapporter og optagelser af kampe fra ungdomsholdene. Martins præstationer skilte sig ud og fangede hans opmærksomhed. Derfor var han også overbevist om, at han skulle have en chance under sæsonopstarten.
Det skal bemærkes, at Martin blev hentet til Barça Atletic i juli 2023 og underskrev en kontrakt, der løber indtil juni 2025. Trods betydelige bud fra topklubber denne sommer har han valgt at fokusere på sin karriere i Barcelona.
Klubben har heller ikke vist interesse i at sælge ham, da de ser Martin som en nøglespiller for førsteholdet. Selvom hans nuværende kontrakt udløber næste år, er klubben sikker på at kunne forlænge den på sigt.