Stor uenighed: Hansi Flick vil ikke have Laporta og Decos transfermål til Barcelona

Nyheder
torsdag, 01 august 2024 kl. 21:27
hansi flick
FC Barcelona-træner Hansi Flick har gjort det klart for præsident Joan Laporta og sportsdirektør Deco, at han ikke vil have ham til klubben.
FC Barcelona har været sat i forbindelse med flere store navne denne sommer. Det har dog primært været Nico Williams og Dani Olmo, der har været nævnt som deres transfermål, da de vil kunne hæve det offensive niveau.
Fælles for dem begge er, at de kan blive vanskelige at hente til Camp Nou. Ikke nok med det, så er der forlydender om, at Nico tilmed har besluttet at blive i Athletic Club. Olmo er klar til at forlade RB Leipzig, men har også tilbud fra en række andre klubber.
Inden al fokus blev rettet mod Olmo og Nico, var der en anden spiller, der blev nævnt som den primære kandidat til at styrke deres offensiv: Joao Felix. Situationen omkring den portugisiske spiller ser dog ud til at have taget en uventet drejning.
På nuværende tidspunkt synes det at være meget usandsynligt, at han hentes tilbage til Barcelona. Atletico Madrid og Barcelona kan ikke nå til enighed om en aftale, men det er ikke den eneste årsag til, at Felix sandsynligvis bliver nødt til at finde sig en ny klub.
Ifølge El Nacional.cat Felix' fortsættelse i klubben støttet af Barcelona-præsident Joan Laporta og sportsdirektør Deco, men han falder ikke i Hansi Flicks smag. Dette skulle han også have gjort klart over for den sportslige ledelse.
Den tyske træner viser angiveligt ikke interesse i at hente den 24-årige portugisiske stjerne og har anmodet om, at der gøres større bestræbelser for at få fat i Nico. Hvis dette ikke er muligt, har Flick bedt ledelsen om i stedet at udforske andre muligheder på markedet.
Det lyder også, at Flick har betænkeligheder ved den tidligere Chelsea-spillers evne til at få succes i Barcelona, idet han har 'mentalitetsmæssige udfordringer'.
Det er værd at bemærke, at denne melding adskiller sig fra tidligere oplysninger, at Flick så positivt på Felix' fortsættelse i klubben. Han mente nemlig, at med tillid, spilletid og en mere central rolle som offensiv midtbanespiller, kunne han opnå sit bedste niveau.
Denne ændring i hans syn på portugiseren kan dog sætte en endelig stopper for Felix' planer om at vende tilbage til den catalanske klub. Dette kan få ham til at overveje mulighederne i Aston Villa og SL Benfica, som også har vist interesse for ham.