Afsløret: Derfor overvejer Ilkay Gundogan at forlade Barcelona

Nyheder
mandag, 19 august 2024 kl. 15:46
ilkay gundogan joan gamper
Ilkay Gundogan overvejer at forlade FC Barcelona denne sommer, hvilket der tilsyneladende er en særlig grund til.
Ilkay Gundogans fremtid i FC Barcelona er pludselig blevet usikker i løbet af de sidste uger. Der har været rygter hele sommeren, men Gundogan har regelmæssigt insisteret på, at han ønsker at blive.
Rygtemøllen satte gang i et nyt rygte forud for Barcelonas sejr over Valencia, hvor det lød, at han havde bedt om lov til at forlade klubben, og Hansi Flick blev tvunget til at tale om midtbanespilleren efter kampen.
Spillede ikke i debuten
Gundogan sad ude i kampen efter at have fået et snitsår i ansigtet under Joan Gamper Trophy-kampen, og Flick måtte indrømme, at han har talt med midtbanespilleren om hans fremtid.
Træneren ønskede ikke at afsløre for meget, men sagde dog, at han 'havde fornemmelsen af, at han vil blive'.
Så hvad er der egentlig sket i løbet af de seneste uger? Den spanske avis SPORT hævder at kende nogle årsager til, hvorfor Gundogan pludselig er begyndt at genoverveje sin fremtid i Barcelona.
Tyskeren siges at have tvivl om sin rolle - ikke mindst på grund af Dani Olmos ankomst. Barca har også fået Pedri tilbage, hvilket betyder, at Gundogan måske ikke kommer til at have samme betydning som sidste år.
Kan være en fordel
Det lyder også, at Barca ikke ville have problemer med at registrere Olmo, hvis Gundogan forlod klubben. Det er han angiveligt godt klar over og ved, at hans afgang ville lette den økonomiske byrde.
SPORT hævder, at Gundogan har diskuteret alle disse ting med Flick og potentielt kan han forlade klubben på en fri transfer. Sandsynligvis vil han så ende med at skifte til en tyrkisk klub.
Hvis han beslutter sig for at forlade klubben, ønsker den tyske stjerne at 'afslutte sin tid i Barca som en gentleman', men en endelig beslutning ser endnu ikke ud til at være truffet.