21-årigt Barca-talent afviste store tilbud for at blive og få succes i klubben

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 15:08
pablo torre getafe
Han havde flere chancer for at forlade FC Barcelona denne sommer, men han besluttede sig for at blive og kæmpe for en plads under tyske Hansi Flick.
Barcelona-midtbanespiller Pablo Torre havde flere muligheder for at forlade klubben i sommerens transfervindue, men han valgte at blive og kæmpe for sin plads i truppen.
Ifølge Alex Pintanel har Hansi Flick stor tillid til Torres evner. I transfervinduet gjorde den tyske træner det dog klart, at der er hård konkurrence i truppen.
På trods af de udfordringer, der venter, er Torre fast besluttet på at gøre sig bemærket i Barcelona og opnå sin drøm om succes i klubben. Derfor valgte han også at afvise alle tilbud, han modtog i løbet af sommerens transfervindue.
Den seneste kamp mod Villarreal var en vigtig milepæl i Torres karriere, da han fik sin første start for Barcelona. Kampen blev endnu mere speciel for ham, da han både scorede et mål og lavede et oplæg, hvilket hjalp Barcelona med at sikre sæsonens sjette sejr.
Denne optræden var afgørende for den unge midtbanespiller, da Barcelona havde begrænsede muligheder på midtbanen.
Da både Dani Olmo, Fermin Lopez og flere andre nøglespillere er ude, og Flick valgte at bruge en traditionel 4-3-3-formation, manglede holdet midtbanespillere. Det betød blandt andet, at Eric Garcia måtte træde ind i en defensiv rolle.
Det siges, at Torre er klar over, at hvert minut på banen er afgørende for ham. Han ved, at han skal gribe enhver chance, han får. Det er især tilfældet i kampe som mod Villarreal, hvor der var meget på spil.
Mens Flick roste ham efter kampen, mener folk tæt på Torre, at der stadig er plads til forbedring. Fysisk har han gjort betydelige fremskridt, og hans dedikation til træning - både på klubbens faciliteter og privat - overvåges af førsteholdets fysiske trænere.
Torres primære mål er klart: han vil bevise sit værd over for Flick og sikre sig en fast plads på førsteholdet.
Selvom vejen er lang og svær, er han fast besluttet på at fortsætte, vel vidende at et travlt kampprogram og fravær af spillere kan give ham flere chancer for at spille en vigtig rolle i kommende kampe.