17-årig midtbanespiller får chancen på førsteholdet i Barcelona

Nyheder
onsdag, 03 juli 2024 kl. 12:09
noah darvich barca
Barcelona er kendt for at satse på deres yngre spillere, og nu står en 17-årig til at få chancen for at spille på førsteholdet.
Barcelona foretog ikke mange handler sidste sommer, men et af deres mest bemærkelsesværdige indkøb var tilgangen af en meget talentfuld midtbanespiller fra Eintracht Frankfurt, Noah Darvich, der har vist lovende takter.
Den 17-årige bliver spået en stor fremtid af folkene på La Masia, og han spillede allerede for Barca Atletic sidste sæson, hvor han gjorde det godt. Det har medført, at der er blevet lagt mærke til ham hos den sportslige ledelse i klubben.
Darvich spillede 21 gange for Barca Atletic i sin første sæson som Barcelona-spiller, og tilgangen af landsmanden Hansi Flick ser ud til at have øget hans chancer for at være med på førsteholdet i den kommende 2024/25-sæson.
Det skyldes, at han vil blive vurderet af den tidligere Bayern München- og Tyskland-træner under sæsonopstarten. Ifølge SPORT har Flick besluttet, at han skal have en chance for at vise, at han faktisk hører til på førsteholdet i klubben.
Flick og hans trænerstab er meget opmærksomme på Darvich, og dette gælder især for Heiko Westermann, der tidligere har arbejdet i ungdomsafdelingerne i Tyskland.
Han forventes at være med på førsteholdet i størstedelen af deres sæsonopstart, da han sigter mod at udvikle sig yderligere i Barcelona. Darvich blev naturligvis hentet til klubben med henblik på, at han én dag skulle være en del af klubbens førstehold.
Det kan han ende med at blive i næste sæson, men der bliver stillet høje krav til ham. Der er i forvejen meget stor konkurrence på midtbanen, hvorfor han er nødt til at vise, at han er et stort talent. Formår han ikke at gøre dette, får han endnu en sæson hos Barca Atletic.