'Ubrugelig for holdet': Fans raser mod Barca-stjerne trods storsejr over Young Boys

Nyheder
torsdag, 03 oktober 2024 kl. 14:27
ferran torres frenkie de jong
FC Barcelona vandt tirsdag aften intet mindre end 5-0 over Young Boys, men alligevel har særligt én spiller fået kritik for sin præstation på banen.
Fans var hurtige til at reagere på de sociale medier for at kritisere FC Barcelona-angriber Ferran Torres for hans dårlige præstation i 5-0-sejren over Young Boys tirsdag aften.
Barcelona bød deres schweiziske modstandere velkommen på Estadi Olímpic Lluís Companys til deres Champions League-opgør tirsdag aften. Det skulle dog vise sig ikke at være en specielt god dag for gæsterne.
Næsten fra startfløjtet dominerede Barca offensivt, og deres pres i den sidste tredjedel af banen gav hurtigt gevinst, da Robert Lewandowski scorede det første mål i det 8. minut. Raphinha fordoblede føringen efter 34 minutter, og Inigo Martinez gjorde det til 3-0 blot tre minutter senere.
I anden halvleg gjorde Lewandowski det til 4-0 efter 51 minutter. Det femte mål kom fra Young Boys' kaptajn Mohamed Ali Camara, der ved en fejl sendte bolden i eget net. Det schweiziske hold fik til sidst scoret et trøstemål i overtiden, men VAR afviste målet på grund af offside.
Mens Barcelona havde god grund til at nyde kampen i Champions League, var Torres næsten usynlig det meste af tiden. Han befandt sig lejlighedsvis de rette steder, men den 24-årige var ikke skarp nok denne aften, og målmand Marvin Keller reddede hans afslutninger.
Torres gjorde ikke meget andet. Han formåede f.eks. ikke at drible forbi sin modstander på noget tidspunkt. Han vandt kun én duel og bidrog ikke meget i forsvaret. Fansene lagde hurtigt mærke til hans underpræstation og den store chance, han missede.
"Det ser ikke engang ud som om Ferran spillede denne kamp... Han er ubrugelig for holdet," skrev en fan ifølge Sportskeeda, mens en anden skrev: "På dette tidspunkt føler jeg, at Antony spiller bedre end Ferran."
"Ferran Torres er en forfærdelig fodboldspiller, for at sige det mildt," lød det fra en tredje, hvorefter en fjerde fulgte op med: "Den her Ferran-skuffelse skal studeres."
"Ansu Fati har været langt bedre end Ferran Torres," skrev en femte, mens en sjette tilføjede: "Jeg mener det seriøst: er Ferran overhovedet på banen?"