Tre Barcelona-spillere blandt de mest chanceskabende ved EM

Nyheder
torsdag, 04 juli 2024 kl. 14:26
jules kounde 4
Barcelona har fortsat flere spillere med ved EM, og faktisk er de også godt repræsenteret på listen over de mest chanceskabende spillere.
EM nærmer sig en stor finale. Turneringen befinder sig på det stadie, hvor nogle af favoritterne må sige farvel. Hvad der dog står klart er, at ingen af de resterende otte hold kommer til at give op uden kamp.
Der er i øjeblikket syv Barcelona-spillere tilbage i turneringen på tværs af fire forskellige landshold. Inkluderer man Joao Cancelo og Joao Felix, hvis lejeaftaler netop er udløbet, kommer tallet op på ni.
Da Spanien skal møde Tyskland, og Portugal skal op mod Frankrig, vil Barcelona miste et betydeligt antal spillere til semifinalerne. Det bliver derfor en fascinerende kamp, når de fire sværvægtere fredag aften kæmper om en billet til næste runde.
De fleste af Barcelonas spillere, der er blevet udtaget til deres respektive landshold, er ikke kun med for at fylde truppen op, men er derimod vitale for deres holds succes. Faktisk er tre af de ti spillere, der har skabt flest chancer fra åbent spil, fra den catalanske klub.
Pedri har skabt ti skabte chancer, hvilket giver ham en 3.-plads efter Cody Gakpo og Ferdi Kadioglu, der begge har skabt elleve chancer. Jules Kounde matcher dette tal som højreback for Didier Deschamps' franske landshold.
Den tredje Barcelona-spiller på listen er - ikke overraskende - Lamine Yamal. Den 16-årige stjerne har skabt otte chancer fra åbent spil indtil videre og har bragt liv til højre fløj for Spanien.
På listen finder man også de to Barcelonas-transfermål Joshua Kimmich og Xavi Simons, der har skabt henholdsvis ti og otte chancer.
At Barcelona har flere spillere på denne liste, er et klart bevis på, at truppen er fyldt med kvalitet. Det tegner naturligvis godt for den første sæson under Hansi Flick.