Superagent har indgået aftale med kun 12-årigt La Masia-talent

Nyheder
tirsdag, 01 oktober 2024 kl. 20:21
jorge mendes agent
Den kendte agent har indgået en aftale med det blot 12-årige talent, der er en del af La Masia-akademiet i FC Barcelona.
FC Barcelona er velsignet med at have et af de bedste akademier i verden. La Masia har flere gange vist sig at være en gave, der bliver ved med at give. Sæson efter sæson leverer det berømte akademi supertalenter til førsteholdet, som derefter går hen og bliver stjerner.
I de seneste sæsoner er Lamine Yamal uden tvivl den største og mest talentfulde spiller, der er kommet ud af akademiet. Det er værd at huske på, at han brød ind på førsteholdet som kun 15-årig og har ikke set sig tilbage siden.
I den forgangne uge har en anden La Masia-spiller fået stor opmærksomhed efter, at en viral video med ham dukkede op. Den blot 12-årige Adam Qaroual har været på alles læber efter en Messi-lignende dribletur og et fremragende oplæg. Han bliver nu betragtet som en af akademiets største talenter.
Ifølge Mundo Deportivo har den portugisiske superagent Jorge Mendes allerede taget styring over spillerens fremtid. Han rådgiver hele tiden spillerens familie om fremtidige muligheder og har et godt forhold til Barcelona.
Mendes har gennem tiden haft ansvaret for mange af Barcelonas unge talenter. Ansu Fati, Alejandro Balde, Lamine Yamal og Guille Fernández er alle repræsenteret af den portugisiske agent, og det ser ud til, at han nu har fået en ny klient.
Mendes har endda sendt Qaroual en Cristiano Ronaldo-trøje. Selvom han kun er 12 år, og Barcelona er nødt til at være tålmodige for at se, hvordan han udvikler sig, viser han allerede tegn på at blive det næste store talent fra La Masia.
Det bliver spændende at se, hvordan Qaroual fortsætter sin udvikling. For Barcelonas fans er der ikke andet at gøre, end at håbe på, at han kan blive ved med at imponere med sin utrolige evner. Kun tiden vil vise, om den 12-årige én dag får sin chance på førsteholdet.