Sergi Roberto deler følelsesladet besked efter Barcelona-exit

Nyheder
mandag, 12 august 2024 kl. 8:02
sergi roberto 1
Sergi Roberto har delt en meget følelsesladet besked i kølvandet på, at FC Barcelona har bekræftet hans exit.
FC Barcelona-veteranen Sergi Roberto har bekræftet, at han forlader klubben denne sommer. Det har fået ham til at dele en følelsesladet afskedshilsen på de sociale medier.
Den alsidige veteran måtte se sin kontrakt med klubben udløbe i slutningen af juni. En forlængelse er ikke kommet på plads, og de catalanske giganter har gjort det klart, at det ikke kommer til at ske.
Roberto siger farvel
Roberto har også selv bekræftet, at han siger farvel til Barcelona. Det har han gjort med et opslag på de sociale medier, hvor han takker klubbens og dens fans.
"Culers, tiden er kommet til at takke jer for hele denne rejse, vi har gennemført sammen. Længe leve Barcelona, for evigt," skrev han som tekst til sin video.
Roberto har også delt en video, der viser højdepunkter fra hans tid i klubben, og følgende afskedshilsen:
"Culers, tiden er kommet til at takke jer for hele denne rejse, vi har gennemført sammen. Min historie med Barca begyndte, da jeg var 14 år," siger han i videoen.
"Fra Reus til Barcelona, hvor jeg opfyldte min drøm om at bære Blaugrana-trøjen. Jeg kom gennem La Masia, hvor jeg tilbragte mine bedste teenageår og lærte alle værdierne i denne klub. Jeg voksede som spiller, men især som person og skabte venskaber, der vil vare hele livet."
"På førsteholdet har det været 11 år fyldt med unikke øjeblikke og oplevelser. Fra debuten til at blive kaptajn og vinde alle mulige titler. Jeg har delt omklædningsrummet med mine idoler og de bedste spillere og trænere i verden. Et ægte privilegium."
"Jeg forlader klubben meget stolt. Stolt af at have givet alt i 18 år. At have sat holdets og klubbens interesser over mine egne. Og stolt af at være kaptajn for klubben i mit liv."
"Tak til klubben, til hele personalet og til fansene for at gøre disse 18 år til den bedst mulige rejse. Og til slut tak til min familie for altid at være ved min side, for uden jer ville intet af dette have været muligt. Visca el Barca. For evigt."