Pep Guardiola og Zlatan Ibrahimovic i akavet genforening efter forhold brød sammen i Barcelona

Nyheder
onsdag, 31 juli 2024 kl. 13:30
zlatan pep genforening
Zlatan Ibrahimovic blev kortvarigt genforenet med tidligere Barcelona-træner Pep Guardiola forud for AC Milans venskabskamp mod Manchester City.
Zlatan Ibrahimovic, som fungerer som i dag er seniorrådgiver for AC Milan, kom ikke særlig godt overens med Pep Guardiola under deres ene sæson sammen i Barcelona. Faktisk kaldte han i sin selvbiografi 'Jeg er Zlatan' sin tidligere træner for en 'rygradsløs kujon' - og det var ikke alt.
"Jeg råbte: 'Du har ingen nosser' og endnu værre tilføjede jeg: 'Du kan gå ad helvede til'. Jeg mistede fuldstændig besindelsen, og man kunne have forventet, at Guardiola sagde et par ord som svar, men han er en rygradsløs kujon," står der i bogen.
"Han samlede bare metalkassen op, som en lille pedel, og forlod rummet uden at nævne det igen - ikke et ord. Hvis Mourinho lyser et rum op, trækker Guardiola gardinerne for," skriver svenskeren også i sin bog.
Mere end et årti efter hans tid på Camp Nou stødte Ibrahimovic på Guardiola på Yankee Stadium i New York. Som man kan se i videon nedenfor, gik Guardiola over til Ibrahimovic, som indledte en kort samtale med sin tidligere træner forud for kampen mellem Manchester City og AC Milan.
"Første gang jeg har set Ibra rystet/være synligt utilpas," skrev en fan som kommentar til videoen.
"Zlatan så ikke komfortabel ud der. Husk, at han kaldte Pep en kujon," lød det fra en anden sser.
"Ja, det var ikke akavet overhovedet," kommenterede en tredje.
"Ret akavet, men respekt til Pep for at gå hen og hilse på ham. Zlatan ser ikke tilfreds ud," skrev en fjerde.
"Kunne ikke engang se ham i øjnene. Zlatan er ren snak," tilføjede en femte seer.
Ibrahimovic, der engang hævdede, at Guardiola 'gemte sig for ham' i omklædningsrummet efter en kamp, nåede at score 22 mål i 46 kampe for Barcelona. Derefter skiftede han til AC Milan i 2011. Men
"Problemet var ikke med mig. Det var med ham (Guardiola, red.), og han kom aldrig overens med det. Jeg ved ikke, hvad hans problem var med mig. Først ringede han til mig hver dag for at få mig, og fra den ene dag til den anden spillede jeg ikke mere," sagde han i 2017.