Her er de 5 Barcelona-spillere, der har forbedret sig mest under Hansi Flick

Nyheder
fredag, 04 oktober 2024 kl. 17:43
hansi flick osasuna
Hansi Flick har formået at få det maksimale ud af flere spillere, men især fem spillere har formået at forbedre sig under den tyske træner.
Hansi Flicks ankomst til FC Barcelona har udløst en markant forvandling hos flere spillere. Holdet udvikler sig, og selvom mange forventede, at klubben ville skinne, har de individuelle forbedringer været bemærkelsesværdige.
Flicks taktiske tilgang har bragt det bedste frem i flere af spillerne, hvilket har gjort det muligt for dem at trives i forskellige roller eller forbedre deres eksisterende færdigheder. Der er dog særligt fem Barcelona-spillere, der har vist betydelig fremgang under den tyske træner.
Marc Casado
En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er set hos Marc Casado. Den unge midtbanespiller har draget stor fordel af Flicks vejledning og er blevet en integreret del af truppen.
Han har længe været betragtet som et lovende talent, og Casados vækst har været støt, men imponerende under den tyske træner. Flicks tillid til ham - især i pressede situationer - har givet Casado mulighed for at vise sin modenhed og ro med bolden.
Hans evne til at læse spillet er blevet markant forbedret, og han har tilpasset sig godt til forskellige roller, hvilket har gjort ham mere alsidig og har ført til sammenligninger med Sergio Busquets. Flicks indflydelse er også tydelig i Casados måde at styre midtbanen på.
Han er blevet mere vokal på banen og påtager sig lederroller trods sin unge alder. Casado er derfor ved at udvikle sig til en pålidelig mulighed på Barcelonas midtbane, og hans fremtid under Flick ser lovende ud.
Raphinha
Raphinha er bestemt også en spiller, der har blomstret under Flicks ledelse. Den brasilianske kantspiller, der altid har været kendt for sit flair og sin kreativitet, har udviklet et mere komplet spil under Flick.
Hans defensive arbejdsindsats er forbedret betydeligt, og han hjælper nu mere effektivt med i defensiven. Raphinha er også blevet mere taktisk disciplineret og ved, hvornår han skal tage chancer, og hvornår han skal holde det simpelt. Dette har gjort ham til en konsistent og alsidig spiller i truppen.
Flick har desuden fået det bedste frem i Raphinhas offensive evner. Hans selvtillid foran målet er vokset, og hans bidrag med både mål og oplæg er steget. Hans samspil med angrebsspillerne, herunder Robert Lewandowski og Lamine Yamal, er blevet mere flydende, hvilket gør ham essentiel for Barcelona.
Pedri
Pedri har længe været en af Barcelonas absolut største talenter, og under Hansi Flick har han taget sit spil til nye højder. Flicks taktiske system har givet Pedri mere frihed til at udtrykke sig på banen, samtidig med at han har forbedret sin positionelle forståelse.
Pedri har også fået større indflydelse på Barcelonas presspil og er konstant i gang med at stresse modstanderne og vinde bolden højt oppe på banen. En anden vigtig udvikling under Flick er Pedris fysiske styrke.
Han har altid været kendt for sine tekniske færdigheder, men nu er han også blevet mere robust og kan bedre modstå fysiske udfordringer, skriver Barca Universal.
Robert Lewandowski
Lewandowski har under Flick tilpasset sit spil til Barcelonas spillestil på en mere sømløs måde. Flick har opfordret Lewandowski til at droppe dybere i opbygningsfasen, hvilket har tilføjet en ny dimension til Barcelonas angreb.
Denne ændring har gjort Lewandowski til både en målfarlig spiller og en spiller, der skaber chancer for sine holdkammerater. Hans erfaring har også været afgørende for at guide yngre spillere som Casado og Pedri.
Jules Kounde
Selvom Kounde ikke har oplevet en lige så markant forbedring som nogle af de andre spillere, har han været konstant på et højt niveau under Flick. Kounde har været en pålidelig forsvarsspiller og har vist sin evne til både at spille som central forsvarer og højreback.
Koundes defensive bevidsthed og ro med bolden har været nøglen til Barcelonas defensive stabilitet. Derfor er det ikke uden grund, at han er en af de spillere, der har fået mest spilletid under Flick i denne sæson.