Hansi Flicks præference kan afgøre skæbnen for Barcelona-forsvarsspiller

Nyheder
tirsdag, 02 juli 2024 kl. 10:07
hansi flick
Hansi Flicks præference kan vise sig at være afgørende for forsvarsspillerens fremtid i klubben.
Tyske Hansi Flick har taget over efter Xavi Hernandez som træner i Barcelona. Det betyder naturligvis, at det er ham, der i fællesskab med sportsdirektør Deco skal træffe beslutninger om truppen.
Af denne grund står han overfor at skulle træffe flere store beslutninger. Blandt andet skal han træffe en beslutning om Barcelona-forsvarsspiller Inigo Martinez, som ønsker at blive i klubben, men Flick virker ikke desperat efter at beholde ham.
Den baskiske forsvarer blev for nylig nævnt som en mulig del af en handel for Nico Williams, og sidste uge kom det frem, at Martinez ikke ønsker at forlade klubben. I stedet vil han blive og kæmpe for sin plads under Flick.
Han er endnu ikke registreret som en del af truppen til næste sæson, men Barcelona skal betale hans løn, uanset om han bliver registreret eller ej.
Ifølge Marca har Flick dog besluttet, at han ikke har brug for Martinez næste sæson og foretrækker Eric Garcia som sin fjerde midterforsvarer bag Ronald Araujo, Pau Cubarsi og Andreas Christensen. Jules Kounde forventes at spille på højreback.
Flick mener, at Garcia er bedre til at føre bolden frem fra forsvaret og har flere mål i sig fra forsvaret, da han scorede fem gange sidste sæson. Desuden føler han, at han kan bruge Garcia på midtbanen som en pivot, hvilket Martinez ikke passer til i hans øjne.
Martinez har spillet mere regelmæssigt end Garcia i sin karriere. Hvis Mikayil Faye, som det ser ud til, forlader klubben og efterfølges af Martinez, vil det efterlade Flick uden en venstrefodet midterforsvarer.
Desuden vil det med stor sandsynlighed også resultere i en regning på flere millioner, da den baskiske forsvarer synes ivrig efter at blive i klubben.