Hansi Flick ser dem som 'urørlige': Barcelona vil ikke lytte til bud på 6 spillere

Nyheder
lørdag, 22 juni 2024 kl. 17:30
hansi flick 6
Barcelona er åbne for salg af flere spillere denne sommer, men seks spillere vil de ikke engang lytte til tilbud på.
Sommerens transfervindue nærmer sig, og Barcelona har en række store beslutninger, der er nødt til at træffe i de kommende uger.
Selvom en tilbagevenden til 1:1-reglen forventes takket være Nike- og Barca Vision-aftalerne, skal de spanske giganter stadig foretage salg for at kunne opnå deres ambitiøse transfermål denne sommer.
Det åbner døren for, at Barcelona kan lytte til tilbud på de fleste spillere i truppen. Selvom den catalanske klub - som udgangspunkt - er klar til at sælge en stor del af deres stjerner, er der en række spillere, de ser som uundværlige.
SPORT skriver, at der er seks spillere, som Barcelona ser som 'søjlerne' i Hansi Flicks nye projekt. Derfor vil de ikke lytte til tilbud på disse spillere, uanset størrelsen på disse tilbud. Barcelona anser disse seks spillere for at være essentielle for det sportslige projekt - både nu og i fremtiden.
Konkret skulle der være tale om Marc-Andre ter Stegen, Pau Cubarsi, Gavi, Pedri, Fermin Lopez og Lamine Yamal. Resten af spillerne er Barcelona åbne for at sælge, men det kræver naturligvis, at det rette bud kommer.
Der er ingen tvivl om, at Ter Stegen er uundværlig i målet. Tyskeren har leveret store præstationer og lederskab de sidste to sæsoner, og der er ingen planer om at erstatte ham. Pau Cubarsis fremkomst har været en af sæsonens mest positive udviklinger. Trods sine 17 år er han sikret en fast plads i forsvaret.
På midtbanen anses både Gavi, Pedri og Fermin som urørlige. Gavi har måske misset det meste af sidste sæson, men han ses alligevel som integral for projektet under Flick. Pedri betragtes som en af de bedste på sin position, og forventes at spille en afgørende rolle i Flicks planer.
Xavis satsning på Fermin har betalt sig mange gange, da La Masia-midtbanespilleren beviste sit værd sidste sæson, og der er store forventninger til ham. Hertil har Lamine Yamal været en af sæsonens bedste spillere, hvilket har medført, at han har slået flere aldersrelaterede rekorder.
Den 16-årige Yamal kommer derfor til at være en nøglefigur i projektet. Det vil han ikke blot være i den kommende sæson, men også i de næste mange år.