Hansi Flick overvejer denne kamp til Gavi-comeback

Nyheder
tirsdag, 08 oktober 2024 kl. 20:21
gavi
Gavi har været ude med en skade i næsten et år, men er snart klar til at gøre sit comeback for FC Barcelona.
FC Barcelona-træner Hansi Flick overvejer at bringe den unge midtbanespiller Gavi tilbage til banen i den kommende kamp mod Sevilla, ifølge Mundo Deportivo.
Det skal bemærkes, at Gavi har gjort store fremskridt i sin genoptræning og er begyndt at træne med resten af truppen igen. Sidste fredag deltog han i en del af træningen, hvilket markerede en vigtig milepæl i hans rehabiliteringsproces.
Selvom hans præcise tilbagevenden på banen stadig er usikker, er der optimisme for, at han kan være klar i slutningen af måneden. Derfor er der også en chance for, at han vender tilbage i den kommende kamp mod Sevilla.
Den unge midtbanespiller har været ude siden november 2023 efter en korsbåndsskade, som han pådrog sig under en kamp med Spaniens landshold. På grund af skadens alvor har Barcelonas lægestab været yderst forsigtige i hans genoptræning.
Gavi selv har været opmærksom på ikke at fremskynde sin tilbagevenden, hvilket er blevet støttet af både klubben og hans nærmeste. Den forsigtige tilgang har været afgørende, men de seneste tegn tyder på, at han nærmer sig afslutningen på sin genoptræning.
Det er blevet antydet, at Flick har været særligt forsigtig med Gavi, siden han overtog trænerposten i Barcelona. Den tyske træner har nemlig valgt at prioritere en sikker og komplet genoptræning af den unge midtbanespiller.
Trænerens fokus har hele tiden været at sikre, at Gavi vender tilbage i topform uden at risikere et tilbageslag. Da Gavi nu træner på et højt niveau sammen med sine holdkammerater, finder Flick det dog stadig sværere at holde ham tilbage fra at genindtræde i truppen.
Hans konkurrencementalitet har været tydelig i træningen, og Flick har endda bedt ham om at tage det roligere under nogle træningssessioner. Da Gavi har trænet med holdet siden den 12. september, overvejer Flick seriøst at udtage ham til kampen mod Sevilla den 20. oktober.
Kampen spilles på Montjuic foran Barcelonas hjemmepublikum, hvilket ville være en passende scene for hans mulige comeback. Flick forventes at håndtere Gavis spilletid omhyggeligt, uanset om det bliver som starter eller indskifter, for at sikre en glidende reintegration i holdet.