Fabrizio Romano giver opdatering på Erling Haaland til Barcelona: "Det vil afhænge af..."

Nyheder
mandag, 07 oktober 2024 kl. 17:11
erling haaland
Der har været et væld af rygter om, at FC Barcelona vil sætte hårdt ind på at hente Erling Haaland til Camp Nou, når denne sæson er overstået.
Næste sommer forventes det, at FC Barcelona vil forsøge at hente en ny angriber. Robert Lewandowski bliver 37 år i august, og selvom det forventes, at han fortsætter i mindst én sæson mere, er der ingen åbenlys efterfølger til ham.
Det betyder, at den spanske storklub er tvunget til at foretage et indkøb i nærmeste fremtid. Af denne årsag har de også været kædet sammen med en række forskellige spillere i løbet af de seneste uger.
Flere yngre muligheder er blevet sat i forbindelse med Barcelona i de seneste uger, men den mest profilerede af dem er Erling Haaland, som også vil være den dyreste. Fabrizio Romano har talt med CaughtOffside om de seneste spekulationer omkring den produktive norske målscorer.
"Erling Haaland - Barcelona er blevet sat i forbindelse med Manchester Citys stjernespiller i den spanske presse, men min ærlige følelse er, at det at forudsige, hvad Barca vil gøre i sommeren 2025, vil være rent opspind," sagde Romano ifølge CaughtOffside.
"Det vil afhænge af Financial Fair Play og af, hvordan denne sæson går. Det er stadig tidligt i oktober. Klubben arbejder absolut ikke på denne slags store handler for sommeren 2025 lige nu. Haaland er kun fokuseret på City. Der er slet ikke noget konkret i gang - det kan jeg garantere."
At vende tilbage til La Ligas 1:1-regel, som muligvis kan ske før snarere end senere, vil være et skridt mod, at Barcelona kan ende med at få råd til Haaland.
Han vil klart være et drømmekøb for den nuværende ledelse, men for nu er der ingen realistisk chance for, at det sker. Netop derfor kommer det hele til at afhænge af, hvordan den økonomiske situation udvikler sig i Barcelona i løbet af denne sæson.