Hansi Flick droppede Jules Kounde fra Alaves-kamp som straf

Nyheder
mandag, 07 oktober 2024 kl. 10:01
jules kounde
Det er kommet frem, at Hansi Flick valgte at droppe Jules Kounde fra sin startopstilling som en straf.
Jules Kounde var en bemærkelsesværdig fraværende spiller i FC Barcelonas startopstilling mod Alaves, hvor Hector Fort blev valgt i hans sted.
Det var en noget overraskende beslutning fra Flick, da han på sin pressekonference før kampen havde sagt, at han ikke ville rotere holdet. Derfor kom det også bag på mange, at Kounde ikke blev valgt til at starte på banen.
Ifølge den spanske avis SPORT udelod Flick faktisk Kounde fra holdet som en 'straf', fordi han kom for sent til et møde forud for opgøret.
Rapporten hævder, at Flick tidligere havde advaret sine spillere om vigtigheden af punktlighed og til sidst besluttede at handle i søndagens kamp.
Kounde endte med at blive skiftet ind senere i kampen og erstattede Fort. Derfor var det også meget naturligt, at Flick blev spurgt om udskiftningen efter kampen.
"Han har været på bænken for at få lidt hvile," forklarede han kortfattet til journalisterne.
Men den spanske avis SPORT mener, at der er mere i sagen, og at Kounde ikke blev hvilet, men derimod sanktioneret fordi han ikke levede op til Flicks høje krav om at være punktlig.
Den franske spiller skal nu i aktion med det franske landshold, da han er blevet udtaget til de to kommende Nations League-kampe mod Israel og Belgien.
I sidste ende var det nok ikke helt dumt, at Kounde endte med at få et hvil. Han er en af de spillere i Barcelona, der har spillet mest i denne sæson. Det vidner klart og tydeligt om, at Flick har et godt øje til den franske forsvarer.
Hvis der er sandhed i, at det var en straf, vidner det også om noget helt andet. Det beviser nemlig, at Flick ikke er bange for at straffe selv de mest afgørende spillere i truppen. Det betyder, at ingen kan føle sig hævet over hans regler.