Han nægter: Ferran Torres modsætter sig Barcelona

Nyheder
tirsdag, 30 juli 2024 kl. 8:19
ferran torres 3
Ferran Torres har besluttet at modsætte sig FC Barcelona, som har truffet en beslutning om den 24-årige spiller.
FC Barcelona har store planer for denne sommer, hvor de ønsker at foretage flere store indkøb. De arbejder efter sigende hårdt på at hente både Nico Williams og Dani Olmo til Camp Nou denne sommer.
Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at hente de spillere, de ønsker, er de dog nødt til at sælge ud af truppen. Hidtil har det vist sig at være svært, da mange af spillerne ikke ønsker at forlade den catalanske klub.
En af dem, der har været sat i forbindelse med et salg, er Ferran Torres. Spekulationer om hans afgang kommer som følge af klubbens forsøg på at generere penge, hvilket kan være nøglen til at låse op for at gennemføre deres ønskede handler.
Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona valgt at sætte Torres til salg, da klubben desperat søger en måde at generere indtægter på. Barcelonas beslutning er motiveret af hans manglende produktivitet siden hans ankomst til klubben i 2022. Spanieren har spillet 113 kampe for klubben og scoret 25 mål.
De catalanske giganter mener ikke, at Ferran har levet op til forventningerne, da de brugte mere end 375 millioner kroner på ham.
Men i dette tilfælde står Barcelona overfor et velkendt problem, som har hjemsøgt klubben de seneste år. Spanieren har nemlig ikke nogen lyst til at forlade Barcelona, selvom klubben desperat forsøger at skille sig af med ham.
Det er ikke første gang, Torres har vist sig uvillig til at forlade Barcelona. Angriberen er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Camp Nou, men han har altid vist ønske om at kæmpe for sin plads på holdet.
Denne gang kan det dog være en byrde for Barcelona at beholde Torres, da det kan betyde, at de ikke kan gennemføre deres ønskede indkøb.

Lige nu

Mest læste