Gavi får forbud af Barcelona

Nyheder
tirsdag, 01 oktober 2024 kl. 18:19
gavi traening
Gavi arbejder på at blive klar til at vende tilbage til banen, hvilket har fået FC Barcelona til at give ham et forbud.
Ventetiden er næsten ovre for de mange Barcelona-fans, der spændt venter på at se Gavi vende tilbage på banen, da den unge midtbanespiller nærmer sig et comeback efter næsten 12 måneder. Han har været ude med en korsbånds- og meniskskade, som han pådrog sig sidste november.
Den 12. september deltog Gavi i sin første træningssession med holdet under den nye træner Hansi Flick. Siden da har han gradvist øget intensiteten af sine træningspas, og et comeback er ikke langt væk, lyder det i de seneste meldinger om hans tilstand.
Ifølge journalisten Alex Pintanel er Gavi faktisk klar og føler sig parat til at vende tilbage, men Barcelona er forsigtige med at bringe ham tilbage for hurtigt. Derfor har de også valgt at forbyde ham at vende retur, før han er helt klar til det.
La Masia-talentet har øget intensiteten i sine træningssessioner og har håndteret den øgede arbejdsbyrde godt. Selvom han har oplevet et par mindre tilbageslag under sin genoptræning, føler den unge spiller sig klar til at konkurrere på højt niveau igen.
Alligevel er Barcelonas trænerstab, der naturligvis er ledet af Flick selv, meget ivrige efter at undgå enhver risiko med den 20-årige. Selvom Gavi er ivrig efter at vende tilbage, er trænerstaben mere tilbageholdende og foretrækker, at han opbygger yderligere træningsbelastning.
Det er især med hensyn til den kommende landsholdspause efter kampene mod Young Boys og Alaves. Derfor har hverken Flick eller Gavi sat en specifik dato for hans comeback, men det er tydeligt, at midtbanespilleren nu er fri for smerter eller ubehag.
Ifølge rapporten har den 20-årige publikumsfavorit endda måtte holdes tilbage. Hvis det stod til ham, ville han sandsynligvis allerede være i kamp, men klubben har gjort det klart for ham, at det ikke kommer til at ske.
Selvom han er ivrig efter at spille for Barcelona igen, er det en stor risiko at løbe, hvis han sendes for tidligt på banen. Derfor vil Flick og co. hellere vente, indtil de føler sig helt sikre på, at der kun er minimal risiko for et tilbageslag.