Fabrizio Romano deler fantastiske nyheder om Gavi

Nyheder
onsdag, 09 oktober 2024 kl. 16:23
gavi hvid
Den anerkendte journalist har delt nogle fantastiske nyheder om Gavi, der har været ude med en alvorlig skade i næsten et helt år.
Hvis der er noget at se frem til i FC Barcelona, er det tilbagekomsten af deres skadede spillere. Som i tidligere sæsoner har Blaugrana været plaget af skader i denne sæson, hvor flere af deres helt store stjerner har været tvunget ud på bænken.
Selvom de har været nødt til at klare sig uden flere af deres nøglespillere, har Barcelona dog til tider set næsten for gode ud til, at det kunne være sandt.
Meget af æren for dette må gives til Hansi Flick, hvis taktiske revolution i klubben har haft en enorm indflydelse. Fra hans offsidefælder til de mere subtile ændringer, har den tyske træner hjulpet med at omdanne truppen til en langt farligere udgave af sig selv.
Men hvis der er én spiller, hvis tilbagekomst er særligt imødeset, er det Gavi. Den 20-årige Barcelona-stjerne er i øjeblikket i gang med de sidste faser af sin genoptræning og deltager aktivt i Barcas træningssessioner med høj intensitet.
Og nu har den anerkendte journalist Fabrizio Romano afsløret i en YouTube-video, at Gavi indtil videre har været 'flyvende' i træning, og at hans tilbagevenden til banen forventes at finde sted meget snart.
"Han er næsten tilbage. Det handler kun om kort tid, før Gavi er tilgængelig på banen og klar til at spille," sagde Romano.
"Barcelonas stab har været ekstremt forsigtige efter den alvorlige skade, han pådrog sig for et år siden, men nu er han næsten klar. Han er flyvende i træning, og Barcelona er meget tilfredse med hans indstilling."
Den skade, der refereres til, er hans korsbåndsskade, som han pådrog sig i november sidste år, mens han spillede for det spanske landshold.
Siden da har den unge spanske midtbanespiller været ude, og det har taget lang tid for ham at komme sig helt. Det betyder naturligvis også, at han endnu ikke har fået en chance for at få sin debut under Flick i denne sæson.