Erling Haalands familie 'har en klar plan' for hans fremtid efter Barcelona-rygter

Nyheder
onsdag, 14 august 2024 kl. 18:22
erling haaland
Der har været mange rygter om Erling Haalands fremtid, men et skifte til enten FC Barcelona eller Real Madrid kan være næste skridt i hans karriere.
Erling Haaland blev hentet til Etihad Stadium i 2022, hvorfor han dermed fulgte i sin far, Alf-Inges, fodspor. Den norske landsholdsspillers far spillede nemlig for City mellem 2000 og 2003.
Haaland hjalp City til en historisk treble i sin debutsæson, ligesom han har formået at vinde Golden Boot i Premier League to år i træk. Han er ligeledes kandidat til at løbe med PFA Player of the Year-prisen.
Haaland har kontrakt med City indtil 2027, men rygter om interesse fra klubber som Real Madrid og Barcelona har floreret på det senest. Og det gjorde de faktisk også sidste år.
Familien har en plan
Den norske stjernes karriere er indtil videre blevet administreret rigtig godt af hans hold. Han fik sit helt store gennembrud i Salzburg, inden han skiftede til Dortmund, hvorfra han rykkede videre til City.
I en dokumentar på Viaplay har hans far afsløret, at planen er, at han skal spille i alle fem store ligaer i Europa. Dermed har de en plan for, at han en dag skal spille for en klub i La Liga.
Med et skifte til La Liga er det naturligvis kun FC Barcelona eller Real Madrid, der kan være af interesse for nordmanden. Men hvornår et sådant skifte kan blive en realitet, er naturligvis svært at spå om.
Legende byder ind
Da han blev spurgt, om han forventer, at den målfarlige 24-årige angriber bliver i City på lang sigt, kom Blues-legenden Paul Dickov med et klart svar.
"Det gør jeg. Ærligt talt, det gør jeg virkelig," sagde Divkoc ifølge GOAL.
"Jeg kender familien ret godt efter at have spillet med Alfie i et par sæsoner. Erling elsker at være i klubben. Han elsker sine holdkammerater, han elsker fansene, han elsker alt ved det. Han elsker også at bo her, hvilket er en stor ting. Han føler sig virkelig godt tilpas her."
"Folk sagde, at han havde en dårlig sæson sidste år, og han endte stadig med at score 30 mål. Så jeg håber, at han får en dårlig sæson igen i år, hvis det bliver tilfældet."
"Jeg tror ikke, at Erling tager nogen steder i et stykke tid. Jeg ved, at familien har en plan for ham. Hvad det er, ved jeg ikke. Hvad jeg kan sige, er, at han ønsker at være her og være her i lang tid."