Efter utallige exit-rygter: Raphinha sætter ord på fremtiden

Nyheder
mandag, 29 juli 2024 kl. 17:30
raphinha 5
Der har været en lang række rygter om, at Raphinha kan blive solgt denne sommer. Nu sætter han selv ord på sin fremtid.
Raphinha har været centrum for en lang række rygter denne sommer. Der har været meldt om interesse fra op til flere klubber, ligesom FC Barcelona siges at være åbne for at sælge ham for den rette pris.
Det har skabt tvivl om, hvorvidt han fortsat vil være at finde i den catalanske klub, når den nye sæson starter. Barcelona overvejer et salg af brasilianeren, da det kan skabe plads i budgettet og truppen til indkøb som Nico Williams og Dani Olmo.
På trods af spekulationer om hans fremtid har han udtrykt sin begejstring for at komme til at arbejde med den nye træner Hansi Flick inden den nye sæson.
Raphinhas ankomst til USA mandag markerede begyndelsen på et nyt kapitel i hans tid i Barcelona. Den tidligere Leeds-spiller landede i Orlando i Florida før sine holdkammerater. Dette markerer hans første møde med Flick, hvilket skyldes hans deltagelse i Copa America og efterfølgende ferie.
Brasilianeren blev fanget af nogle repræsentanter fra SPORT, hvor han udtrykte sin spænding over at starte samarbejdet med Flick, og sagde, at han 'virkelig ser frem til at begynde at arbejde med Flick'.
Han fortalte også, at han havde ladet op under sin ferie for at sikre, at han starter forberedelserne til sæsonen med fornyet energi og fokus. Raphinhas engagement i Barcelona er derfor urokkeligt, på trods af rygter om hans fremtid.
I sine første to sæsoner med klubben har han konsekvent leveret imponerende præstationer, men alligevel har han ofte været rygtet væk. Hans eget ønske om at fortsætte i Barcelona er klart, men virkeligheden er, at hans afgang ikke helt kan udelukkes.
Saudiarabiske klubber, herunder Al Hilal og Al Nassr, viser stor interesse for den dygtige kantspiller. Barcelona har allerede modtaget et bud på over 450 millioner kroner fra Al Hilal, mens Al Nassr er villige til at betale over 750 millioner kroner for ham.
De lukrative bud har uden tvivl skabt debat om hans fremtid i klubben. Mens forberedelserne til sæsonen skrider frem, vil Raphinhas situation blive nøje overvåget. Det kan derfor ikke udelukkes, at det ender med et salg i sidste del af transfervinduet.