Barcelona står overfor forhindringer i jagten på 22-årig spansk angriber

Nyheder
onsdag, 03 juli 2024 kl. 8:03
pau victor
Barcelonas jagt på den unge angriber er blevet ramt af forhindringer, som kan gøre det vanskeligt at indgå aftale.
Barcelonas planlægning for næste sæson er så småt begyndt at tage form. Den catalanske storklub overvåger nøje potentielle indkøb, ligesom de overvejer, hvilke talenter, der fortjener et skud på førsteholdet.
Fremtiden for både Pau Victor og Mamadou Fall er blevet et interessant emne efter deres imponerende sæsoner med Barca Atletic. Begge spillere afslutter deres lejeophold og forventes at vende tilbage til deres respektive klubber. Barcelona er dog interesseret i at forhandle om dem begge to.
Spansk presse har allerede påstået, at Barcelona er i forhandlinger med Falls klub, Los Angeles FC. Angiveligt har det ført succes med sig, da de har forhandlet hans pris ned til blot 15 millioner kroner.
Ifølge SPORT havde Barcelona tidligere fravalgt muligheden for at hente Pau Victor, hvilket kan vise sig at være en uheldig beslutning, da han havde en købsoption på cirka 22 millioner kroner i sin aftale.
Denne klausul blev ikke brugt, men Barcelona har nu ændret mening og er begyndt at forhandle med Girona efter en rigtig flot sæson.
Efter at have sluttet sig til Barca Atletic blev Pau Victor topscorer i 3. division med 20 mål og viste lovende instinkter som angriber. Derfor ønsker Barcelona at hente ham tilbage, hvilket Rafa Marquez også har opfordret klubben til at gøre.
Girona, som har Primera Division-topscorer Artem Dovbyk, besidder også Cristhian Stuani og har hentet Abel Ruiz, hvilket gør Pau Victor mindre essentiel. Barcelona står dog overfor økonomiske vanskeligheder. Selvom de er i forhandlinger med Girona, bliver fremskridt hæmmet af lønloftet.
Det lyder også, at Oriol Romeu, Eric Garcia eller Pablo Torre muligvis kan blive inkluderet som en del af aftalen. Forhandlingerne er dog gået i stå for nu, og det er uvist, om situationen kan løses.