Barcelona sætter dato på: Her vender Dani Olmo tilbage

Nyheder
mandag, 07 oktober 2024 kl. 20:14
dani olmo fejring
Dani Olmo har vist sig at være et meget succesfuldt indkøb for FC Barcelona, men på det seneste har han været på sidelinjen med en skade.
EM-vinderen Dani Olmo sluttede sig til FC Barcelona denne sommer for en rapporteret sum på 60 millioner euro, hvilket svarer til cirka 450 millioner kroner. Han underskrev en seksårig kontrakt med den spanske klub, hvor han tidligere har været en del af ungdomsrækkerne.
Olmo startede sin Barca-karriere i fin stil i de første uger af 2024/25-sæsonen og scorede tre mål i sine første tre La Liga-kampe, herunder et imponerende mål i en 4-1-sejr over Girona.
Desværre måtte Olmo humpe ud af banen i denne kamp, og det blev senere bekræftet, at han havde pådraget sig en lårskade. Han har ikke været med i nogle af Barcas efterfølgende kampe på tværs af alle turneringer.
Selvom Olmo også var ude af truppen til Blaugranas kamp på Mendizorrotza Stadium mod Deportivo Alaves søndag, rapporterer Marca, at midtbanespillerens genoptræning er gået godt. Derfor forventes han at være klar til at spille mod Sevilla efter landskampspausen.
Den spanske landsholdsspiller vil have de næste par uger til at komme sig og træne med Barca, da han ikke er blevet udtaget af Luis de la Fuente til Nations League-kampene mod Danmark og Serbien i midten af oktober.
Nyheden om Olmos forestående tilbagevenden vil helt sikkert være glædeligt for Hansi Flick, der i de seneste uger har været nødt til at håndtere en række skadesproblemer.
Ud over at undvære sit store sommerindkøb har den nye Barca-manager også været uden Andreas Christensen, Ronald Araujo, Fermin Lopez, Gavi, Marc Bernal og selv klubbens kaptajn, Marc-Andre ter Stegen, der er ude resten af sæsonen med en alvorlig skade.
Desuden måtte den tyske træner også se til, da Ferran Torres efter ganske få minutter af kampen mod Alaves måtte forlade banen med en skade. Derfor er det svært at komme udenom, at Flick har været meget uheldig, hvad skader angår.