Ny Marc Guiu-situation? Barcelona kæmper med at få talent til at underskrive ny kontrakt

Nyheder
lørdag, 05 oktober 2024 kl. 12:35
pau prim
Det har været svært for FC Barcelona at få den unge spiller til at skrive under på en ny kontrakt, hvorfor det kan udvikle sig til en ny Marc Guiu-situation.
En bekymrende opdatering om FC Barcelonas fortsatte bestræbelser på at sikre en ny kontrakt til en af klubbens unge talenter er blevet offentliggjort.
Den spanske storklub arbejder på at få flere af deres unge spillere til at forpligte sin fremtid til klubben. Det er dog ikke alle spillere, der har gjort det nemt for dem. Ifølge Mundo Deportivo har de problemer med at binde Pau Prim til en ny aftale.
Prim er en 18-årig midtbanespiller, der længe har været betragtet som en af de mest fremtrædende talenter i Barcelona. Den unge spanier har spillet for Barca Atletic siden begyndelsen af året og er startet inde i alle seks kampe i denne sæson.
Det vækker derfor stigende bekymring hos klubbens ledelse, at Prim endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt med Barcelona. Midtbanespillerens kontrakt udløber ved sæsonens afslutning, og Barcelona har været i forhandlinger med hans repræsentanter om en forlængelse i nogen tid nu.
Prim er i øjeblikket repræsenteret af det samme agentur, der i sommer sendte Marc Guiu væk fra Barcelona, da han i stedet besluttede sig for at tage imod en aftale i Premier League-klubben Chelsea.
Ifølge Mundo Deportivo rapporteres det nu, at 'fremtiden for 18-årige Pau Prim fortsat er usikker. På trods af samtaler mellem parterne er midtbanespillerens agent ikke nået til enighed med klubben'.
Hvis de ikke formår at blive enige om en ny aftale inden længe, kan det ende med, at de mister Prim. Denne gang er der dog ikke en frikøbsklausul, der gør, at han skal købes fri til sommer.
Derimod står han uden kontrakt, hvorfor han frit vil kunne skifte til en anden klub. At miste et stort talent som Prim uden at få penge for ham, vil selvfølgelig være et stort tab. Derfor er det også en klar prioritet at binde ham til en ny kontrakt.