Barcelona har truffet stor beslutning om Andreas Christensen

Nyheder
onsdag, 02 oktober 2024 kl. 13:11
andreas christensen gul
Der har været utallige rygter om Andreas Christensen de seneste måneder, og nu har FC Barcelona truffet en stor beslutning.
For tiden sidder Andreas Christensen ude med en skade, men det har ikke forhindret rygtemøllen i at køre videre. Der har været rygter om, at han skulle være vred på klubben, at de vil forlænge hans kontrakt, og at de vil sælge ham.
Det har naturligvis medført, at der er blevet sået tvivl om den danske forsvarsspillers fremtid i den catalanske klub. Særligt set i lyset af, at hans nuværende aftale med Barcelona udløber i 2026.
Det er han dog ikke ene om, da Barcelona har flere spillere, hvis kontrakter udløber i løbet af de næste to somre. Det betyder, at sportsdirektør Deco har en del arbejde foran sig i de kommende måneder i dette henseende.
En af opgaverne på hans liste er at afklare fremtiden for Christensen, hvis kontrakt udløber om mindre end to år. Selvom klubben er tilfreds med hans præstationer og engagement, er han ikke øverst på deres prioriteringsliste, da forlængelser for Lamine Yamal og Pedri har højere prioritet.
Ifølge journalist Matteo Moretto (via Football Espana) har Barcelona dog til hensigt at forlænge Christensens kontrakt, hvorfor de ikke ønsker at sælge ham, hvilket der ellers har været en del rygter om.
En del af årsagen til dette er, at de ikke ønsker at miste den 28-årige på en fri transfer. Hvis de ikke kan forhandle en ny kontrakt på plads, vil Barcelona dog fortsat overveje at sælge ham til sommer.
De er også åbne for bud på ham, da han ikke er fast starter. Det er dog vigtigt at slå fast, at det ikke er ensbetydende med, at de aktivt forsøger at sælge ham.
Christensen spillede en vigtig rolle i Xavi Hernandez' forsvar i sidste sæson og deltog i 42 kampe. Dog har han også haft en del skadesproblemer i sin tid i Barcelona, og han har været ude siden sæsonens første kamp.
Der har ikke været meldinger fra Barcelona om, hvornår de forventer at have Christensen tilbage. Det er dog meget sandsynligt, at Hansi Flick ser frem til dette, da hans muligheder i det centrale forsvar er begrænsede.