Barcelona har fået dårlige nyheder om Wojciech Szczesny

Nyheder
torsdag, 03 oktober 2024 kl. 10:22
wojciech szczesny
FC Barcelona har besluttet at hente Wojciech Szczesny som afløser for Marc-Andre ter Stegen, men nu er der dårlige nyheder om den polske målmand.
Barcelona har fået dårlige nyheder om målmanden Wojciech Szczesny, som de har hentet som afløser for Marc-Andre ter Stegen, der er ude med en skade resten af denne sæson.
Han vil nemlig have brug for 'tre til fire uger' for at genvinde sin fulde kampform, da han netop er kommet tilbage fra sin pensionering.
Målmanden forventes at skrive under med Barcelona i løbet af denne uge og tilslutte sig Hansi Flicks trup efter Ter Stegens alvorlige skade.
Jacek Rutkowski, der var målmandens træner i Agrykola Warszawa, har udtalt sig til den polske avis Fakt om skiftet. Her kom han også ind på, hvor lang tid, det vil tage for den 34-årige at komme i topform igen.
"Selvom 34 år ikke er nogen alder for en målmand, vil Wojciech helt sikkert have brug for tre eller fire ugers træning for at vende tilbage til sin optimale form. Musklerne og senerne har vænnet sig til at blive trænet gennem årene og fungerede anderledes, da han ikke gjorde noget," sagde han.
"Han skal bringe dem tilbage til deres 'fabrikstilstand'. En ting er jeg sikker på: Wojciech vil ikke stå i målet, hvis han ikke er sikker på, at han er klar. Han kommer tilbage for at styrke og forsvare Barca i nogle kampe."
"Han vil helt sikkert ikke tillade sig selv at gå på banen ved sin debut, medmindre han er 100% overbevist om sin præstation," rundede Rutkowski af.
Træneren indrømmede også, at han overhovedet ikke er overrasket over at se Szczesny vende tilbage i aktion trods sin pensionering denne sommer.
"Jeg forventede, at Wojciech ikke ville holde længe uden bolden. Efter et stykke tid ville han savne adrenalinen, omklædningsrummet og kampene med høj risiko, og han ville komme tilbage," sagde han.
"Det skete faktisk meget hurtigt, men nævn én spiller, der ville afslå et tilbud fra Barcelona? Wojciech har sandsynligvis antaget, at han ville afslutte sin karriere i Juventus."
"Men nu hvor Barca har henvendt sig til ham, er det ikke underligt, at han blev fristet. Desuden er Barcelona mere end bare en klub. Det er en legende, en magi, en livsstil."
Szczesny ankom til Barcelona mandag og var til stede på tilskuerpladserne under Champions League-kampen mod Young Boys tirsdag aften. Her kunne Flick se sine tropper sikre en flot 5-0-sejr.