Barcelona får gode nyheder om Alejandro Balde efter træningssession

Nyheder
fredag, 12 juli 2024 kl. 8:14
alejandro balde 4
Barcelona har fået gode nyheder om Alejandro Balde, der har haft sin første træningssession under Hansi Flick.
En gruppe Barcelona-spillere gennemførte torsdag deres første træningssession under Hansi Flick. I denne forbindelse har klubben fået gode nyheder vedrørende en af deres nøglespillere: Alejandro Balde.
Den spanske avis SPORT skriver, at Balde er meget tæt på at være kommet sig helt over sin skade. Denne skade har holdt ham ude siden januar, og der har løbende været tvivl om, hvornår han ville vende tilbage til banen.
Den unge venstreback har endnu ikke været i stand til at træne i samme tempo som de øvrige spillere, der har været under Flicks kommando, men han har til gengæld fokuseret meget på sin egen genoptræning på det seneste.
Torsdag arbejdede den unge forsvarer en smule med bolden og viste generelt god fysisk form, hvilket har skabt optimisme i klubben. Balde var en af de første medlemmer af Barcelona-holdet, som Flick talte med efter at være blevet annonceret som ny træner.
Under rundvisningen på faciliteterne på Ciutat Esportiva fandt tyskeren venstrebacken på banen, hvor han forsikrede ham om, at han ville være klar til sæsonopstarten. Balde deltog ikke i træningen med de øvrige spillere, men hensigten er, at han gradvist vil blive genindført i gruppen.
Barcelonas plan for Balde er, at hvis han fortsætter med at føle fremgang, vil han begynde at træne med resten af truppen i næste uge.
Hvis der ikke er noget tilbageslag, forventer den catalanske klub, at forsvareren vil være til rådighed for Flick til den første venskabskamp i USA mod Manchester City. Denne kamp bliver spillet på Camping World Stadium i Orlando i slutningen af juli.
Omvendt er der ikke positive nyheder for hverken Frenkie de Jong eller Gavi. Førstnævnte kan være ude i op til en måned endnu, mens Gavi ikke er tilbage før i november.