Barca-stjernen Fermin Lopez deler positiv besked efter skade

Nyheder
lørdag, 07 september 2024 kl. 12:03
fermin lopez 5
Fermin Lopez er den seneste Barcelona-spiller, der har pådraget sig en skade, der har sendt ham ud på sidelinjen.
Fermin Lopez har delt en optimistisk besked efter, at det er kommet frem, at han er blevet placeret på sidelinjen i tre uger af Barcelona med en skade.
Den 21-årige pådrog sig skaden under træning med det spanske U21-hold og er siden vendt tilbage til klubben, hvor han har taget hul på sin behandling.
Selvom det naturligvis ikke er en sjov situation at stå i, har han valgt at holde hovedet højt. Derfor har han også delt en positiv besked på det sociale medie Instagram.
"Der er fald, der får dig til at flyve," har han skrevet som tekst til et billede, som han har delt på det sociale medie.
Den gode nyhed for Barcelona og Lopez er, at han nu har tid til at komme sig, da skaden er sket i starten af den nuværende landsholdspause.
Barcelona spiller først igen om 11 dage, når de møder de lokale rivaler fra Girona i La Liga. Her håber de naturligvis på at kunne vende tilbage med endnu en sejr.
Lopez kommer dog til at gå glip af den kamp, og muligvis de kommende opgør mod Monaco og Villarreal. Derfor er Hansi Flick nødt til at finde en anden løsning, end at trække på Lopez.
Den unge midtbanespiller kan potentielt være tilgængelig til Barcelonas næste hjemmekamp den 25. september, hvor de får besøg af Getafe.
Lopez fik sit helt store gennembrud i sidste sæson, hvilket førte til, at han blev udtaget til både EM og OL. Derfor har han spillet en masse over sommeren, hvilket førte til bekymringer om, at han kunne blive skadet - og det er nu netop, hvad der er sket.