Barca i krise: Gundogan- og Roque-afgang ikke nok til at registrere Olmo

Nyheder
fredag, 23 august 2024 kl. 10:16
dani olmo mikrofon
FC Barcelona arbejder hårdt for at kunne registrere Dani Olmo, men Ilkay Gundogan og Vitor Roques afgange er ikke nok.
Med kun ni dage tilbage af sommerens transfervindue, kæmper FC Barcelonas sportsdirektør Deco mod tiden for at registrere Dani Olmo, som blev hentet i RB Leipzig for 410 millioner kroner.
Selvom Ilkay ​​Gundogans skifte til Manchester City vil frigøre cirka 150 millioner kroner i årlig bruttoløn, og at Roque er på vej til Real Betis på en lejeaftale, er det ifølge AS ikke nok til at registrere Olmo.
Den catalanske klub er derfor nødt til at skille sig af med flere spillere for at kunne registrere den spanske stjerne.
Flere spillere skal væk
Mika Fayes skifte til Rennes var næsten på plads, men interesse fra Lille, PSV og Besiktas har kompliceret tingene. Barcelona sigter mod at sikre omkring 110 millioner kroner for Faye denne sommer.
Samtidig ønsker de dog at bevare en vis kontrol over hans fremtid, hvilket har forsinket forhandlingerne. Med andre ord, så ser de gerne, at der er en tilbagekøbsklausul i en eventuelt købsaftale.
En anden spiller, hvis afgang viser sig at være en udfordring, er Clement Lenglet. Barcelona ønsker at skille sig af med den franske forsvarer, men hans høje løn er en betydelig forhindring.
Ingen europæiske klubber ser ud til at være villige eller i stand til at matche hans løn, og Lenglet selv er ikke interesseret i et skifte til Saudi-Arabien. Her ville han ellers kunne sikre sig en lønforhøjelse.
Hans præference er at slutte sig til Atletico Madrid på en lejeaftale, men en aftale mellem de to klubber er endnu ikke nået. Og der er fortsat ingen garanti for, at det kommer til at ske.
Barca i store vanskeligheder
Barcelonas nuværende problemer er emblematiske for klubbens bredere økonomiske udfordringer. Manglende evne til at registrere Olmo trods prominente afgange understreger det store arbejde, Barcelona skal udføre for at overholde La Ligas strenge økonomiske regler.
De næste par dage vil være afgørende for Barcelona, ​​da de forsøger at løse disse komplekse problemer og bringe stabilitet til deres økonomiske og sportslige projekter.