Andreas Christensen skaber bekymring i Barcelona

Nyheder
mandag, 14 oktober 2024 kl. 14:18
andreas christensen 1
Den danske forsvarsspiller Andreas Christensen skaber bekymring i FC Barcelona, da der endnu ikke er noget konkret om, hvornår han er i stand til at vende tilbage til banen.
FC Barcelona har været ramt af flere skader i de tidlige faser af denne sæson, hvor de blandt andre har sagt farvel til Marc-Andre ter Stegen og Marc Bernal, der begge er ude med alvorlige knæskader.
Blandt de spillere, der har været forbi behandlingsrummet, er Andreas Christensens situation måske den mest bekymrende. Det skyldes, at der endnu ikke er nogen vished for, hvornår den danske stjerne er klar til at vende tilbage til banen for den spanske klub.
Christensen kom ind som indskifter i Barcelonas første kamp mod Valencia, men siden da har han ikke været på banen. Det var ellers forventet, at han ville være en stor del af Hansi Flicks projekt, men det har han ikke været.
Klubben bekræftede, at han skulle gennemgå konservativ behandling for et langvarigt akillesseneproblem, selvom der endnu ikke er fastsat nogen tidslinje for hans tilbagevenden, ifølge SPORT.
Oprindeligt var der forventninger om, at Christensen ville være tilbage efter den igangværende landsholdspause, men det vil næsten helt sikkert ikke ske. Det står nemlig klart, at han ikke har udviklet sig helt så hurtigt, som det oprindeligt var forventet.
Desuden blev en del af hans løn brugt til at registrere Dani Olmo i løbet af sommeren, hvilket også kan påvirke, hvornår han kan vende tilbage til kamp. Hvis Barca ikke får styr på økonomien på en anden måde, vil han nemlig ikke kunne spille i La Liga.
I øjeblikket har Hansi Flick spillere som Pau Cubarsi, Inigo Martinez og Eric Garcia som muligheder til midterforsvaret. Christensen er savnet, men han vil ikke gøre comeback for Barcelona, før han er 100 procent klar - det er Flicks filosofi.
Denne sommer var der også rygter om, at AC var en af de spillere, der kunne blive ofret af Barcelona. Det endte dog med, at han blev i klubben, hvor han har kontrakt indtil 2026.