Stor afsløring: Barcelona skylder penge til 7 klubber for køb af Robert Lewandowski

Nyheder
fredag, 11 oktober 2024 kl. 13:26
robert lewandowski young boys
Robert Lewandowski er kommet godt fra start i denne sæson, men han har også været en dyr fornøjelse, da FC Barcelona stadig skylder penge til syv klubber for købet af ham.
FC Barcelonas seneste regnskaber har afsløret, hvor meget klubben skylder til andre klubber for spillere, der stadig er under kontrakt på Camp Nou.
Det er blevet bekræftet, at syv forskellige hold har penge til gode for købet af Robert Lewandowski, der scorede hattrick i weekenden. Det omfatter alt lige fra Bayern München til Lech Poznan, skriver den spanske avis SPORT.
Barcelona skylder 10,4 millioner euro (77,5 mio. kr.) til Bayern for handlen om at hente angriberen, samt følgende klubber: Legia Warsaw (372.000 kr.), Lech Poznan (887.000 kr.), Delta Varsovia (246.000 kr.), Znicz (842.000 kr.), MSK Varsovia (1,2 mio. kr.) og Borussia Dortmund (581.000 kr.).
I alt skylder Barcelona 45 millioner euro (335 mio. kr.) på kort sigt og 102,6 millioner euro (765 mio. kr.) på lang sigt, hvilket generelt betyder, at de skal betale afdrag over en længere periode.
Udover de beløb, der skyldes for Lewandowski, skylder Barcelona også over 42 millioner euro (313 mio. kr.) efter at have hentet Raphinha i Leeds United, 24,5 millioner euro (182 mio. kr.) for købet af Jules Kounde fra Sevilla, og et samlet beløb på 26 millioner euro (193 mio. kr.) til Manchester City for Ferran Torres.
Barcelona har naturligvis aftalt at betale forskellige transfergebyrer i afdrag og vil forsøge at gøre dette over de kommende sæsoner.
Det vidner dog om, at der fortsat er store betalinger at foretage for den spanske klub. Det er noget, der kan ende med at bremse dem i den nærmeste fremtid, hvis de vil gøre et forsøg på at hente nye spillere.
Generelt har økonomien været en stor hæmsko for den spanske klub i løbet af de seneste år. Blandt andet medførte det, at det ikke kunne lade sig gøre at hente Nico Williams denne sommer, da han og hans repræsentanter var bekymrede for deres evne til at registrere ham i La Liga.