Sergio Agüero har sagsøgt Barcelona

Nyheder
onsdag, 09 oktober 2024 kl. 17:24
sergio aguero
Den argentinske tidligere fodboldspiller Sergio Aguero har valgt at lægge sag an mod FC Barcelona, da den spanske klub fortsat skylder ham penge.
I en stor udvikling har FC Barcelona afsløret i deres årsregnskab for regnskabsåret 2023/24, at Sergio Agüero har indgivet et søgsmål, hvori han kræver 3 millioner euro. Det svarer til 22 millioner kroner.
Den tidligere argentinske angriber hævder, at klubben skylder ham dette beløb efter hans pludselige pensionering i 2021 på grund af en hjertesygdom, der desværre endte med at sætte en tidlig stopper for hans karriere.
Agüeros krav drejer sig om kompensation for opsigelsen af hans ansættelse, som han hævder, at han har ret til i henhold til sin kontrakt. Det mener han er tilfældet, selvom der er tale om en medicinsk pensionering.
Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo fandt en forligsforhandling sted den 21. juni i år, men sagen er endnu ikke blevet løst, hvilket har fået Agüero til at tage det næste skridt.
Barcelona har angivet, at kravet afventer behandling ved en domstol. På datoen for rapporten har klubben ikke nogen officiel oplysning om, at kravet er blevet tildelt en specifik domstol.
Denne juridiske tvist med Agüero er blot én af flere økonomiske udfordringer, som Barcelona i øjeblikket står over for. Derfor kan de i nærmeste fremtid blive tvunget til at foretage flere betalinger af denne karakter.
En anden sag involverer Scores Sports Management, som har indgivet en retssag og kræver 10 millioner euro (74,5 mio. kr.) i honorarer, de angiveligt skulle have til gode for at have formidlet Ousmane Dembélés skifte til Paris Saint-Germain.
Klubben har svaret med et forsvar og hævder, at PSG betalte frikøbsklausulen på 50 millioner euro (370 mio. kr.), hvoraf halvdelen gik til Dembélés agent, Moussa Sissoko.
Derudover har Barca indgået et forlig med den tidligere spiller Gabriel Milito, som krævede 6,9 millioner euro (51 mio. kr.) på grund af påstået uretmæssig opsigelse tilbage i 2011. Forliget blev nået den 18. juli 2024, lyder det fra Mundo Deportivo.