Marcos Alonso afviser rygter: "Ved ikke, hvor jeg skal spille"

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 21:08
marcos alonso
Der har været en del rygter om Barcelona-forsvarer Marcos Alonso, men dem skyder han nu i jorden.
Barcelona-forsvarer Marcos Alonso går en uvis fremtid i møde. Han står uden kontrakt ved udgangen af måneden, og han får sandsynligvis ikke forlænget sit ophold på Camp Nou.
Derfor har der været rygter om, hvor han kan fortsætte sin karriere. Blandt andet har der været forlydender om, at han har indgået en aftale med Atletico Madrid.
I forbindelse med sin deltagelse i en golfturnering på Mallorca udtalte Alonso sig kort til pressen. Til SPORT fortalte han, at han ikke selv ved, hvor han skal spille næste sæson. Dermed afviser han også rygter om, at han har indgået en aftale med Atletico.
"I øjeblikket ved jeg ikke engang selv, hvor jeg skal spille. Så nu skal jeg koble af, og så håber jeg at have nyheder snart," sagde han til SPORT.
Alonso kommenterede også Xavi Hernandez' afgang. Den spanske træner gik på en måned fra opsigelse til at blive i Barcelona og derefter i stedet blive fyret af klubben.
"Jeg har oplevet det ligesom alle andre. Jeg var overrasket over ændringerne. Men det er ting, der sker, og man skal holde fokus på næste sæson," lød det fra Alonso.
Den 34-årige Alonso har masser af erfaring, men blev hæmmet af skader denne sæson, hvorfor han kun spillede ganske få minutter. Især i 2024 har det været meget småt med spilletiden for den spanske forsvarer.
I forrige sæson fungerede han primært som reserve for Alejandro Balde og Jordi Alba, og fungerede i nogle tilfælde også som central forsvarer. Han fik flere gange ros af Xavi for sin indflydelse i omklædningsrummet og er også blevet kædet sammen med Girona.