Marc Casado udpeget til at erstatte Sergi Roberto

Nyheder
torsdag, 06 juni 2024 kl. 21:40
sergi roberto barca
Marc Casado bliver kraftigt overvejet som afløser for Sergi Roberto i Barcelonas trup til den kommende sæson 2024-25.
Denne potentielle ændring opstår midt i usikkerhed omkring Robertos fremtid i klubben.
Hans kontrakt udløber ved månedens udgang, og forlængelsessamtalerne er gået i stå, kompliceret af både økonomiske udfordringer og ankomsten af den nye træner Hansi Flick.
Derfor er Roberto angiveligt "meget pessimistisk" med hensyn til sine chancer for at blive hos Barcelona, og et sommerexit virker stadig mere sandsynligt.
Mundo Deportivo har rapporteret, at Barcelonas Atletic-kaptajn Casado er en hovedkandidat til at udfylde det tomrum, som Roberto efterlader.
Klubben er optimistisk med hensyn til Casados potentiale og mener, at han tilbyder "ekstra fysisk styrke, ungdom og ambition" sammenlignet med Roberto og til en lavere omkostning.
Disse egenskaber gør Casado til en attraktiv mulighed for førsteholdet, mens Barcelona navigerer deres økonomiske udfordringer.
Casados forestående oprykning understøttes yderligere af forventningen om, at han snart vil underskrive en kontraktforlængelse, der holder ham i Barcelona indtil 2027.
Klubbens præsident Joan Laporta antydede for nylig dette i et interview, hvor han foreslog, at klubben ser Casado som en førsteholdsspiller i næste sæson. Denne godkendelse understreger den tillid, Barcelona har til Casados evner og fremtidige bidrag til holdet.
Overgangen fra Roberto til Casado repræsenterer et strategisk skifte for Barcelona, med fokus på at integrere friske talenter fra egne rækker. Casado, kendt for sit lederskab som kaptajn for Barca Atletic, bringer en ny energi og drivkraft, der stemmer overens med klubbens langsigtede vision.