Kylian Mbappé fornærmede Robert Lewandowski voldsomt under EM-kamp

Nyheder
torsdag, 27 juni 2024 kl. 10:36
mbappe lewandowski
Den franske stjerne Kylian Mbappé fornærmede angiveligt Barcelona-angriber Robert Lewandowski under kampen mellem Frankrig og Polen ved EM.
Kylian Mbappé har tilsyneladende kaldt Robert Lewandowski nogle knap så pæne ting. De to stjerner havde et mindre sammenstød, da Frankrig og Polen tørnede sammen i deres sidste gruppespilskamp ved EM.
I det 87. minut gik Mbappé efter bolden sammen med Lewandowski. Den polske angriber rakte i denne forbindelse armen ud og ramte Mbappé ansigtet.
Ifølge den franske avis Foot Mercato måtte den nye Real Madrid-spiller ligge på græsset i et stykke tid, hvorefter han trak sin maske op og kaldte Lewandowski for en 'fils de pute', hvilket bedst kan oversættes til en 'son of a bitch'.
Mbappé brækkede næsen i Frankrigs åbningskamp mod Østrig og besluttede ikke at lade sig operere for at fortsætte med at spille i turneringen. Derfor har han været nødt til at spille med en beskyttelsesmaske.
Han sad kun over i én kamp, før han vendte tilbage til banen i opgøret mod Polen. Dette kan være grunden til, at den 26-årige stjerne reagerede på denne måde, da der var kontakt med hans ansigt.
Mbappé åbnede scoringen for Frankrig, da han scorede på et straffespark, men Lewandowski udlignede på samme vis senere i kampen. Polen forlod turneringen med kun et enkelt point, mens Frankrig mistede 1.-pladsen i Gruppe D til Østrig.
Konflikten mellem Mbappé og Lewandowski forventes at få stor opmærksomhed i de spanske medier. Den franske kaptajn er den seneste stjerne i Real Madrid, mens Lewandowski spiller for Barcelona, hvorfor de kommer til at være rivaler i den kommende sæson.
Mbappé har også endelig fået slukket for sin måltørke med sit første mål ved EM. Samtidig blev Lewandowski den tredje spiller i historien til at score i fire EM-slutrunde, hvilket kun Cristiano Ronaldo og Luka Modric også kan bryste sig af.
Efter kampen, da Lewandowski kom for at give Mbappé hånden, sagde den franske stjerne noget til ham. Det vides dog ikke, hvad der blev sagt mellem de to stjerner.