Ikke til at stoppe: Lionel Messi slår endnu en Cristiano Ronaldo-rekord

Nyheder
tirsdag, 22 oktober 2024 kl. 19:55
lionel messi bolivia
Lionel Messi er nærmest ikke til at stoppe, da han har skrevet endnu en rekord på sit CV. Denne gang er der endda tale om en rekord, som han har snuppet fra Cristiano Ronaldo.
Lionel Messi har slået en rekord, som Cristiano Ronaldo tidligere var indehaver af, ifølge Pulse Sports. Den argentinske legende blev Inter Miamis mest scorende spiller i historien med sit hattrick under deres 6-2-sejr mod New England Revolution lørdag.
Den argentinske troldmand er nu den første spiller i historien til at have scoret flest mål for tre forskellige hold. Messi er også topscorer for både FC Barcelona og det argentinske landshold.
Rekorden blev tidligere holdt af Cristiano Ronaldo, som er topscorer for to hold: Portugal og Real Madrid. Den 39-årige har scoret 133 gange i 216 kampe for sit landshold og har også 450 mål i 438 kampe for Los Blancos.
Den portugisiske legende skabte for nylig overskrifter ved at score sit mål nummer 900 i karrieren. Derfor er der ingen tvivl om, at han også kan prale af at have været en meget produktiv angriber i løbet af sin karriere.
Messi har derimod scoret 672 mål i 778 kampe for Barcelona og 112 mål i 189 optrædener for Argentina.
Den 37-årige sluttede sig til Inter Miami sidste år og hjalp dem med at vinde Leagues Cup sidste år. Han har også været uundværlig for dem i denne sæson, hvor han har bidraget med 22 mål og 12 oplæg i 22 kampe.
Lørdag kom den argentinske stjerne ind fra bænken og inspirerede Inter Miami til en 6-2-sejr over New England Revolution. Lionel Messi scorede et hattrick i anden halvleg, hvilket bragte ham op på i alt 33 mål i 36 kampe for Inter Miami.
Dermed overgik den ottedobbelte Ballon d'Or-vinder den tidligere rekordholder Leonardo Campana, som havde scoret 32 mål i 98 kampe. Med andre ord, så er han nu topscorer for Miami, selvom han kun har spillet for klubben i lidt over en enkelt sæson.

Lige nu

Mest læste