'Har vendt buh-råb til jubel': Fans insisterer på, at Barca-stjerne bør være kaptajn

Nyheder
mandag, 26 august 2024 kl. 10:45
raphinha lewandowski
FC Barcelona-stjernen er blevet hyldet for sin 'utrolige udvikling'. Flere mener endda, at han er kandidat til at blive kaptajn.
Barcelona-fans var meget begejstrede over Raphinhas præstation, efter at de catalanske giganter sikrde sig en flot 2-1-sejr over Athletic Club lørdag aften.
Den brasilianske spiller startede bag Robert Lewandowski og var en af de mest afgørende spillere på banen gennem alle 90 minutter.
Den 27-årige stjerne vandt ni ud af 13 dueller på jorden og opretholdt også en afleveringsprocent på 83% i løbet af kampen. Derfor var der også god grund til at rose ham for, hvad han bidrog med.
Involveret i mål
Brasilianeren bidrog også væsentligt til Barcelonas andet mål. Han havde overblikket til at se Pedris løb på venstre side af straffesparksfeltet og leverede en perfekt pasning til spanieren.
Pedris indlæg fandt frem til Lewandowski, og den polske angriber sendte bolden i nettet og gjorde det til 2-1 til Barcelona. Det endte også med at blive kampens resultat.
I de sidste minutter af overtid viste Raphinha ægte sportsånd, da han hjalp med at berolige en anspændt situation mellem de to hold.
Det startede, da Ander Herrera fældede Pau Cubarsi, og Fermin Lopez gik hen for at give Herrera en alvorlig bemærkning. Som en sand leder adskilte Raphinha de to og fjernede den unge Barca-spiller
Bliver hyldet af fans
Fans hyldede brasilianeren på det sociale medie X, hvor det er blevet skrevet, at han har vendt 'buh-råb til jubel'. Det er derfor tydeligt at se, at fansene har ændret syn på brasilianeren.
"Historien vil huske Raphinha som en spiller, der vendte buh-råb til jubel. En spiller, der kæmpede for Blaugrana-trøjen. En spiller, der gav 100% i hver kamp. Raphinha er klasse," skrev en fan.
"Raphinha stopper et slagsmål i stedet for at starte et. Utrolig udvikling. Helt afgjort kaptajnsmateriale," lød det fra en anden.
"Se på Raphinha. Bare se på ham. Beroliger Fermin, som en kaptajn skal. Han er vokset så meget på mig. Husk på, at en fan sagde noget dårligt om Barca til ham i sommer, og han lukkede det ned. Ja, vi skal værdsætte ham mere," skrev en tredje.
Værdsættes ikke nok
Mange Barcelona-fans gav også udtryk for, at Raphinha ikke bliver værdsat nok i Barcelona-truppen, da han har været meget udskældt.
"Vi værdsætter ikke Raphinha nok. Jeg kan ikke huske sidste gang, han havde en dårlig kamp. Han er altid solid," skrev en bruger.
"Hvordan er Raphinha Barca-kaptajn? Åh, du mener den eneste spiller, der trådte frem og viste rigtig mentalitet for os i Champions League sidste sæson?" skrev en anden.
"Hvis nogen tvivlede på, hvorfor Raphinha fik en kaptajnrolle, så se hans præstation og kropssprog i dag," skrev en tredje.
"For det mål, og alt, hvad der førte op til det: Wowzers. Jeg vidste, han var en boldspiller, men han er virkelig genfødt under Flick. Det er min dreng," hyldede en fjerde.
"Raphinhas passion og indsats hver gang, han er på banen, er bemærkelsesværdig," kommenterede en femte.