Hansi Flick 'forkæler' Barcelona-stjerne i forsøg på at genfinde hans bedste form

Nyheder
mandag, 22 juli 2024 kl. 20:18
hansi flick barca
FC Barcelona-træner er villig til at gå langt for at få den unge stjerne tilbage i form, hvorfor han 'forkæler' ham efter bedste evne.
Ledelsen og trænerstaben i FC Barcelona har mange beslutninger at træffe denne sommer. De arbejder ikke blot på at foretage flere indkøb, men skal samtidig beslutte, hvilke spillere, der skal sælges.
I denne sammenhæng har der været mange rapporter - primært i den spanske presse. Blandt andet har der været tale om salg af Raphinha og Ferran Torres, som kan blive overflødige ved indkøb af Dani Olmo og Nico Williams.
Desuden har der også været mange rygter om, at Ansu Fati kan blive solgt. Det er dog endnu ikke besluttet, da træner Hansi Flick forsøger at få det bedste ud af den unge stjerne. Det betyder også, at det ikke er udelukket, at han kan blive i klubben.
Ifølge Mundo Deportivo bliver den unge angriber 'forkælet' bag kulisserne på Camp Nou. Dette sker naturligvis for at sikre, at Fati - som længe har været plaget af skader og dårlig form - ikke oplever endnu et tilbageslag.
Den spanske landsholdsspiller gennemgår individualiserede træningsøvelser ud over aktiviteter sammen med resten af truppen. Mens Flick overvåger øvelserne med hele truppen, hjælper Julio Tous, Pepe Conde og Rafa Maldonado ham i hans separate bestræbelser.
Og hvad er årsagen til dette? Konsensus er, at den talentfulde kantspiller stadig besidder de nødvendige egenskaber til at vende tilbage til sit tidligere strålende niveau:
Den spanske avis skriver, at 'Barca og Flick er overbeviste om, at de kan genoprette det høje niveau, som Ansu tidligere har vist,'. Af denne grund har de valgt at 'forkæle' ham, da de dermed kan øge deres chancer for at forbedre hans form.
Hvorvidt den unge spanier bliver solgt kommer derfor til at afhænge af, hvordan han præsterer i sæsonopstarten.