Hansi Flick med 'genialt' svar til journalist, der stillede spørgsmål til snæver sejr

Interviews
torsdag, 26 september 2024 kl. 10:03
hansi flick getafe
Onsdag aften var FC Barcelona igen i aktion i La Liga. Denne gang blev det dog ikke en helt så overbevisende sejr, som det har været i nogle af de tidligere kampe.
Barcelona-træner Hansi Flick leverede sent onsdag det perfekte svar til en journalist, der stillede spørgsmål ved holdets snævre sejr over Getafe.
Efter seks sejre i træk i La Liga i starten af denne sæson, bød Blaugrana velkommen til Getafe i Cataloniens hovedstad, med håbet om at sikre sig yderligere tre point. Og da kampen var slut, var det præcis, hvad værterne kunne notere sig.
Topscorer Robert Lewandowski var igen den afgørende spiller og scorede kampens eneste mål efter 20 minutters spil. Derfor viste den polske stjerne igen, at han er en meget vigtig spiller for den catalanske klub.
Barcelona skabte flere gode chancer i løbet af de 90 minutter, men en kombination af upræcise afslutninger og David Sorias fremragende præstation i målet holdt dem fra at udbygge føringen.
Da Flick efter kampen talte med pressen, blev han spurgt om holdets manglende evne til at tilføje flere mål efter Lewandowskis åbningsmål.
Den tyske træner kom dog med et svar, der var intet mindre end fremragende: "Hvor mange point får du, hvis du kun vinder 1-0?"
På trods af dette svar fra Flick, er der en god chance for, at han alligevel har talt med sine spillere om opgøret mod Getafe. Det er nemlig ikke til at komme udenom, at de ikke var specielt effektive foran målet.
I alt havde de 15 forsøg på mål, hvoraf kun fire af dem var indenfor rammen. Derfor er der ikke nogen tvivl om, at der er plads til forbedring på dette punkt. Især Raphinha, der ellers har fået en rigtig god start på denne sæson, havde mange store chancer.